Ο Γιώργος Μακρυδάκης φιλοξενείται από το γραφείο τύπου της ομάδας μας και απαντάει στις ερωτήσεις μας για την παρουσία του στο neo fc και τις εμπειρίες του μέχρι σήμερα.

❓Πως είδες το παιχνίδι με τον Διαγόρα και τι πιστεύεις για το επόμενο με τον Ηρακλή

‼️Θεωρώ πως αν και είχαμε ένα μεστό πρώτο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να  δείξουμε το ίδιο πρόσωπο και στο δεύτερο. Γενικότερα όμως και στα δύο ημίχρονα δεν ήμασταν αρκετά κυνικοί έτσι ώστε να παρουσιάσουμε μια πλήρης κυρίαρχη εικόνα που θα μας έδινε το τρίποντο. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι τελείως διαφορετικό και ακόμα πιο απαιτητικό από αυτό του Διαγόρα, όμως με την κατάλληλη προσέγγιση και πίστη δεν έχεις να φοβηθείς κάτι και μπορείς να τους κοιτάξεις στα μάτια.

❓Το ότι είστε μια νέα ομάδα σε μια νέα κατηγορία πιστεύεις ότι δυσκολεύει την μέχρι τώρα πορεία?

‼️Σίγουρα έχει τις δυσκολίες του να είσαι πρώτη φορά σε αυτήν την κατηγορία, πιστεύω όμως ότι ο ενθουσιασμός της ομάδος και του κάθε ποδοσφαιριστή σε μια νέα πρόκληση το κάνει πιο βατό και γι’ αυτόν τον λόγο είμαι αρκετά αισιόδοξος για την πορεία μας.

❓Έχεις αγωνιστεί και ξέρεις την κατηγορία. Πως βλέπεις την φετινή SL2 και ποιά θα είναι η κατάληξη για την ομάδα?

‼️Είναι πολύ ενδιαφέρον που έχουμε αρκετές δυνατές ομάδες στην κατηγορία και κάθε ματς φέτος θεωρείται τελικός, όμως καλώς ή κακώς όπως και πέρυσι αν και απαιτητικό πρωτάθλημα, με τα play off και play out όλα είναι πιθανά για το οτιδήποτε. Την κατάληξη για την ομάδα μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να την καθορίσουμε αρκεί  να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, και βάση τις οδηγίες του προπονητικού team, να δίνουμε τα μέγιστα στο γήπεδο.

❓Είσαι χαρούμενος στο neo fc? Βρήκες αυτά που σαν ποδοσφαιριστής επιθυμούσες στον σύλλογο?

‼️Ειλικρινά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος σε αυτόν τον σύλλογο,  δουλεύει πλήρως σε επαγγελματικά πλαίσια και είναι ένας λόγος παραπάνω τέτοιες ομάδες να είναι σε υψηλές κατηγορίες. Όμως ιδιαίτερα χαρούμενο με κάνουν οι άνθρωποι που έχω γνωρίσει σε αυτό το σωματείο διότι στην τελική δεν έχει σημασία το που είσαι αλλά με ποιους.

 

🔵neo fc ΠΑΕ

Γραφείο Τύπου