Δήμος Δίου-Ολύμπου: Σε εξέλιξη βρίσκεται η εγκατάσταση της νέας δεξαμενής πόσιμου νερού στην Καρίτσα, χωρητικότητας 600 κυβικών μέτρων (προϋπολογισμού 86.800 ευρώ)

Σε εξέλιξη βρίσκονται στη δημοτική κοινότητα Καρίτσας οι εργασίες της ΔΕΥΑΔΟΛ για την εγκατάσταση της νέας δεξαμενής πόσιμου νερού, χωρητικότητας 600 κυβικών μέτρων.

Η προμήθεια της μεταλλικής κυλινδρικής δεξαμενής αποθήκευσης πόσιμου νερού, έγινε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, μετά την κατάθεση τον Αύγουστο του 2022, του σχετικού φακέλου από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου και την Αντιδημαρχία Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, προϋπολογισμού 86.800 ευρώ. Στην προμήθεια συμπεριλαμβάνονται οι εργασίες κατασκευής της υποδομής έδρασης της δεξαμενής, ο εξοπλισμός και οι συνδέσεις της.

Η νέα δεξαμενή, που θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα, είναι κατασκευασμένη τηρώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές παραμέτρους, ώστε να παρέχεται υψηλή ποιότητα νερού, να εξασφαλίζεται η επάρκειά του, καθώς θα υπάρχουν μηδενικές απώλειες και θα έχει αυξημένη αντοχή σε κινδύνους διάβρωσης/οξείδωσης.

 

 

(Δελτίο τύπου)