Μια ιδιαίτερα χαλαρή και φιλική εικόνα άφησε στην Κατερίνη ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη μας το απόγευμα  της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του, ενόψει του επερχόμενου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Η παρουσία του εστιάζονταν  περισσότερο σε επαφή με τον κόσμο παρά σε πολιτικές δηλώσεις. Η βόλτα στον πεζόδρομο της Κατερίνης αποδείχθηκε ιδανική για να έρθει κοντά στους πολίτες  και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

 

Χαμογελαστός και άνετος, ο κ. Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και την αγαπημένη τους σκυλίτσα Φάρλεϊ, κέντρισε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Στον πεζόδρομο οι περαστικοί τον σταματούσαν για να τον χαιρετήσουν με ενθουσιασμό και να συζητήσουν μαζί του. Η Φάρλεϊ τράβηξε επίσης πολλά βλέμματα και χαμόγελα, ειδικά από τα παιδιά, που δεν έχασαν την ευκαιρία να την χαϊδέψουν και να παίξουν μαζί της.

Ο κ. Κασσελάκης σταμάτησε  σε καταστήματα και συνομίλησε με τους καταστηματάρχες και τους εργαζόμενους, ανταλλάσσοντας ζεστές χειραψίες και βγάζοντας άφθονες σέλφι με τους παρευρισκόμενους.

Πριν τη βόλτα στον πεζόδρομο, ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε το δημαρχείο για μια συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιάννη Ντούμο.

Στη συνέχεια στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη είχε συνάντηση με κομματικά στελέχη. Ακολούθησε η επίσκεψη στο le garcon όπου εκεί τον περιμέναν δεκάδες υποστηρικτές του. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Η επίσκεψη του κ. Κασσελάκη κορυφώθηκε με μια στάση στο Oliver’s, όπου η ζωντανή μουσική έδωσε έναν ακόμα λόγο για χαλάρωση και διασκέδαση. Η βραδιά πρόσφερε στον ίδιο και τους συνοδούς  του την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης, συνοδεία μουσικής, και να μοιραστούν μια άλλη όψη της Κατερίνης, αυτή της νυχτερινής διασκέδασης.

Δήλωση Στ. Κασσελάκη για την επίσκεψή του στην Κατερίνη.