Ακαδημία Πάνθηρες: Μια βραδιά γεμάτη διακρίσεις και γλέντι
Βραβεύσεις, κέφι, χορό και πολύ διασκέδαση. Μ’ αυτές τις λέξεις θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει τον ετήσιο χορό της Ακαδημίας “Πάνθηρες” Κατερίνης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στην Πιερίδα.
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και Κομνηνός Δελβερούδης, ο Μπάμπης Μπρουσκέλης ως εκπρόσωπος του Σπύρου Κουλκουδίνα, η αναπληρώτρια Δημάρχου Ελίνα Διαμαντοπούλου, καθώς και ο αντιδήμαρχος Χρήστος Λάζος, ο οποίος είναι και μέλος του συλλόγου ως γονέας παιδιού, που προπονείται σε ένα από τα τμήματα.
Τους προσκεκλημένους αθλητές, γονείς και φίλους της Ακαδημίας, καλωσόρισε η πρόεδρος του Συλλόγου. Η κ. Σοφία Στούπα ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά όσους στέκονται κοντά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα.
Στο έργο και στην προσφορά της Ακαδημίας στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέσα από τον αθλητισμό, αναφέρθηκαν στο σύνολό τους οι επίσημοι προσκεκλημένοι. Όλοι μίλησαν με θερμά λόγια για τους Πάνθηρες και τον κόουτς Δάμη Χρυσίδη, και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία σε μικρούς και μεγάλους αθλητές.
Την τιμητική τους στη βραδιά είχαν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας. Είναι αυτοί που πέρυσι οδήγησαν τους Πάνθηρες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο στη National League 2. Επίσης βραβεύθηκαν αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν με τις ομάδες των κλιμακίων. Τιμητική διάκριση και για τον Πλάτωνα Χοτοκουρίδη, ο οποίος επέστρεψε ακόμη πιο δυνατός μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.
Μετά τις βραβεύσεις, ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιττας με τους τυχερούς να κερδίζουν αναμνηστικά δώρα. Επίσης, έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς με τον αριθμό 999 να κερδίζει το μεγάλο δώρο, ένα ηλεκτρικό πατίνι. Δόθηκαν επίσης δεκάδες ακόμη δώρα.
Αμέσως μετά, ακολούθησε ένα μεγάλο γλέντι. Eιδικά τα κορίτσια του συλλόγου αποδείχθηκαν εξίσου εντυπωσιακές στην πίστα, όσο και στο παρκέ!
Το γλέντι κράτησε έως αργά, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2027