Το βράδυ του Σαββάτου 7 Φεβρουαρίου 2026 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυφυτιανών ”Η Αγία Παρασκευή” Καστανιάς Πιερίας  στο οικογενειακό κέντρο  ”PEFKA PALACE”

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Κομπατσιάρης Χρήστος, οι Αντιδήμαρχοι  ο  κ. Νικόλας Καλύβας, ο κ. Νικόλαος Τσιμτσιούδας, ο Πρόεδρος της Καστανιάς κ, Γεώργιος Μακρής , από την Αντιπολίτευση παρευρέθηκε ο κ.Ευάγγελος Λαγδάρης,ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κολινδρού Νικολάου Λούση ο κ.Χαραλαμπος Μαστοροτάσιος και ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κολινδρού.

Ο Πρόεδρος Βασίλειος Βρακόπουλος και το ΔΣ. του Συλλόγου  ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στον ετήσιο χορό μας.

Η Προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία να τονίσουμε επίσης την άψογη εμφάνιση του χορευτικού τμήματος, που υπόσχονται την διατήρηση αυτού του ιστορικού Συλλόγου και στο μέλλον.