Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου είχε την Δευτέρα ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «Μαστόδοντας-Νεοκαισάρεια». Η συνάντηση έγινε παρουσία του εκπροσώπου της εταιρείας ELLOPIA NY, Νικόλαου Ευαγγελόπουλου

Το θέμα της συνάντησης ήταν η διοργάνωση της εκδήλωσης «Όλυμπος. Η άγνωστη πλευρά της δημιουργίας και οι μύθοι. Γεωλογία & Μυθολογία», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (Εκάβη).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, η Αντιπεριφερειάρχης, αφού έλαβε γνώση του περιεχομένου και του στόχου της εκδήλωσης, των ομιλητών που θα λάβουν μέρος καθώς επίσης και της προβολής του Πολυβραβευμένου Ντοκιμαντέρ «Mt Olympus  The Creation», δήλωσε ότι στηρίζει την όλη προσπάθεια του Ομίλου αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι συντελεστές της ELLOPIA NY.

Σύντομα θα ανακοινωθεί  το πρόγραμμα της εκδήλωσης, η θεματολογία (αναλυτικά)  καθώς επίσης και οι ομιλητές που θα συμμετέχουν.

Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «Μαστόδοντας-Νεοκαισάρεια» και το Δ.Σ, ευχαριστούν θερμά την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου για την ενεργή στήριξη της.