Ακόμη ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε στην πόλη της Κατερίνης απόψε εξαιτίας της παράνομης στάθμευσης αυτοκινήτου, αυτή τη φορά στην οδό Κασσάνδρου.

Συγκεκριμένα, οδηγός θεώρησε τον κυκλικό κόμβο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κασσάνδρου, Κίτρους και Βακάλη, ως το ιδανικό σημείο για να παρκάρει. Δεν υπολόγισε όμως πως από το σημείο περνά το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ, το οποίο δεν χωρούσε να στρίψει.

Το αποτέλεσμα ήταν οι οδηγοί των υπόλοιπων οχημάτων, που ακολουθούσαν το λεωφορείο, να αναγκάζονται να εισέρχονται στον κυκλικό κόμβο ανάποδα (από αριστερά) και αντίθετα στην κυκλοφορία, προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους στην οδό Κασσάνδρου, με κίνδυνο φυσικά ατυχήματος, αφού η συγκεκριμένη οδός είναι διπλής κατευθύνσεως.

Για το γεγονός ειδοποιήθηκε η Τροχαία, αστυνομικοί της οποίας έφτασαν στο σημείο για να συνδράμουν στην διευθέτηση της κυκλοφορίας. Αφού είχε περάσει τουλάχιστον ένα 20λεπτο εμφανίστηκε και η οδηγός, αλλά ήταν ήδη… αργά καθώς οι αστυνομικοί είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες από το παράνομα σταθμευμένο όχημα.