Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της Χορωδίας Αιγινίου CANTO OLYMPUS, για ακόμη μία διάκριση που έφεραν στον τόπο μας, κατακτώντας την 1η θέση στον Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό «Τάσος Παππάς», στην κατηγορία των Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών.

Η άψογη δουλειά που κάνουν όλα τα μέλη της ομάδας αυτής, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Μιχάλη Καρυοφυλλίδη, τους έδωσαν ένα ακόμη Χρυσό Βραβείο και ενίσχυσαν τη θέση τους ως το μοναδικό πρωταγωνιστή στο είδος του σε πανελλήνιο επίπεδο και έναν από τους σημαντικότερους διεθνώς.

Δεν μπορείς παρά να ξεχειλίζεις από υπερηφάνεια και να είσαι σίγουρος πως «ελπίδα» υπάρχει ακόμη, βλέποντας τόσο νέα παιδιά, όχι απλά να συντηρούν και να διατηρούν τον πολιτισμό μας, αλλά να παράγουν πολιτισμό.

Τέτοιες προσπάθειες από νέους ανθρώπους, οφείλουμε όλοι μας να τις αγκαλιάσουμε, να τις στηρίξουμε και να τις αναδείξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Έχουμε χρέος να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε αυτό το «λιθαράκι» που κουβαλάει κάθε νέος άνθρωπος να χτίσει το μέλλον το τόπου μας.