“Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά” λένε στο newsit.gr οι γονείς των δυο μικρών παιδιών που την περασμένη Παρασκευή τα πέταξε η 42χρονη θεία τους από το μπαλκόνι του σπιτιού τους στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με το newsit.gr, στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας οι δυο γονείς εμφανώς ταλαιπωρημένοι από την περιπέτειά τους, κρατώντας αγκαλιά τα δύο τους παιδάκια, γύρισαν από το νοσοκομείο Παίδων, στο σπίτι της οδού Ναυπάκτου στο Αιγάλεω, όπου την 25η Μαρτίου θα μπορούσε να έχει εκτυλιχθεί μια τραγωδία. Ευτυχώς, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν…

Το αγοράκι και το κοριτσάκι της οικογένειας, 5 και 3 ετών αντίστοιχα, κατά την επιστροφή τους ήταν χαμογελαστά και ευδιάθετα, λες και όλο αυτό το απίστευτο περιστατικό δεν συνέβη ποτέ. Το αγοράκι, μάλιστα, είχε γάζες στα δάχτυλα του δεξιού ποδιού λόγω του τραυματισμού του.

Ο πατέρας των παιδιών λέει στο newsit.gr “Θέλουμε να ηρεμήσουμε για να είναι καλά τα παιδάκια μας. Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον”.

Ψυχολογικά προβλήματα η θεία
Η θεία, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φαίνεται πως έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, εξακολουθεί να βρίσκεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, με αστυνομικούς να βρίσκονται έξω από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται.

Ο εφιάλτης για την οικογένεια ξεκίνησε όταν ξαφνικά η 42χρονη αδερφή της μητέρας, για άγνωστο – μέχρι στιγμής- λόγο άρπαξε τα δύο ανήλικα ανίψια της και τα πέταξε από το μπαλκόνι. Έσπευσε, δε, να ρίξει και τις γλάστρες, που ευτυχώς δεν έπεσαν πάνω στα παιδιά και μετά έπεσε και η ίδια στο κενό. Και οι τρεις τραυματίστηκαν ελαφρά.

 

 

Πηγή: thestival.gr