Και που ‘σαι: μην ξεχνάς σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Αν είσαι και δηλώνεις ερωτευμένος/η φρόντισε
να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο γι’ αυτό. Διαφορετικά δεν σε ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας, αλλά ούτε ο Ατλαντικός ολάκαιρος!
Ασφαλώς και με στενοχωρεί και με προβληματίζει το γεγονός ότι κλείνουν κι άλλες δύο εφημερίδες, όπως είναι τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ.
Το άκουσα και αυτό και επιχειρούν κάποιοι να το «περάσουν» στον απλό κόσμο: το ότι τέλειωσε ο φορολογούμενος την πληρωμή των δόσεων του επαίσχυντου περσινού του ΕΝΦΙΑ είναι ένα πλεονέκτημα για τον μέχρι πρότινος μικρομεσαίο Έλληνα φορολογούμενο που έχει ξεπετσιαστεί και από την σημερινή κυβέρνηση!
Εντάξει αφού το είπε ο μέγας Υπουργός Υγείας σύντροφος Πολάκης πως τον Ιούνιο του 2018 βγαίνουμε από τα μνημόνια σημειώστε το. Ο λαϊκισμός και η μπαρουφολογία σε όλο της το μεγαλείο!
Πολύ ωραία λοιπόν να πληρώνω σαν φορολογούμενος πολίτης την παχιά αγελάδα ΕΡΤ για να μου ξαναδείχνει τα επεισόδια της σειράς «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι», που έβλεπα όταν ήμουν μικρός. Τα χάσανε τελείως στην Αγία Παρασκευή;
Αυτά τα δρομολόγια του προαστιακού προς Λάρισα τείνουν να γίνουν λάστιχο αφού πλέον οι ακριβείς ώρες άφιξης-αναχώρησης των συρμών έχουν γίνει ανέκδοτο. Τώρα που ξεπουλήσαμε και το μικρομάγαζο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ποιος σώφρων Έλληνας να ασχοληθεί με το θέμα;
Τα καύσιμα του αεροσκάφους του εκάστοτε Έλληνα πρωθυπουργού ποιος τα πληρώνει και γιατί τάχα να πληρώνουμε τα γούστα του Έλληνα Τσε Γκεβάρα που άλλωστε δεν ταιριάζουν και σε έναν 43χρονο αριστερό… δημοκράτη, όπως τον αποκαλούν κάποιοι;
Σύντροφε Μπαλάφα κρίμα στην ιδεολογία της Αριστεράς στην οποία θεωρούσε ο κοσμάκης ότι πιστεύετε. Αποδεικνύετε καθημερινά ότι είστε συστημικότεροι των λεγόμενων συστημικών κομμάτων και πως πέραν της καρέκλας και των παχυλών σας μισθών τίποτα άλλο δεν σας ενδιαφέρει. Αλλά θα σας στείλει και ο λαός μας το χαμπέρι του όταν θα έρθει και η δική σας ώρα!
Συζητώντας με ηλικιωμένο (85 χρόνων) που ανήκει, όπως ο ίδιος λέει στις… δημοκρατικές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία, του ζήτησα την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη του τοπικού Τύπου. Για να καταλάβατε όμως πόσο επικίνδυνοι είναι κάποιοι παππούδες, ο συγκεκριμένος μου είπε ότι ενημερώνεται από Αθηναϊκές «έγκυρες» εφημερίδες και δεν πιστεύει στις τοπικές. Μην μου πείτε πως θέλετε να κάνω και σχόλιο στα λεγόμενα αυτού του ηλικιωμένου; Πάντως το ακαταλόγιστο δεν το έχει, αυτό είναι περισσότερο από σίγουρο!
Κάποιοι εκτιμούν ότι οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι να στηρίζουν το «επιχειρείν», αλλά υπάρχουν και επιχειρηματίες που σε συνδέουν με Κάιρο και συγχρόνως σου ασκούν και κριτική. Όμως γνωριζόμαστε μεταξύ μας στην Πιερία!
Τι δεν καταλαβαίνετε για τα ροζ παπαγαλάκια της ΕΡΤ που πληρώνουμε όλοι εμείς για να κάνουν την κυβερνητική τους προπαγάνδα; Ανέκαθεν έτσι γινότανε, τώρα θα αλλάξει η ΕΡΤ;
Πραγματικά ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τα όσα είπε πρόσφατα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος σε συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και σίγουρα μη αναμενόμενα για το ευρύ κοινό!
Tα ραβασάκια έρχονται και αλλάζουν τα δεδομένα του παιχνιδιού όσο δεν φαντάζονται κάποιοι…
Καταιγίδα ορισμού νέων Αντιδημάρχων από τους Δήμους και τους Δημάρχους που έχουν το απόλυτο και αναφαίρετο δικαίωμα. Κάποιοι φεύγουν κάποιοι άλλοι αναλαμβάνουν στο πλαίσιο μιας συμφωνίας κυρίων και κυριών. Όλοι να δοκιμαστούν και όλοι τους να… προσφέρουν θέλουν!
Με αφορμή την τραγική είδηση του άδικου θανάτου ενός 11χρονου παιδιού στην Κατερίνη, συστήνω ανεπιφύλακτα τους αστέρες δαιμόνιους «δημοσιογράφους» της τρύπιας πεντάρας να λειτουργούν με τους κανόνες της στοιχειώδους δημοσιογραφικής δεοντολογίας διασταυρώνοντας πρώτα και μεταδίδοντάς την στην συνέχεια. Ξευτιλιστήκατε και δεν λέτε να το καταλάβετε!
Στα 32 χρόνια δημοσιογραφικής λειτουργίας μου, είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν αναγνωρίζω τα πρόσωπα που στελεχώνουν αυτήν την κυβέρνηση. Μόλις πρόσφατα είδα κάποιον Κώστα Γαβρόγλου πως είναι ο Υπουργός Παιδείας της χώρας μου αλλά δεν νοιώθω δα και ενθουσιασμένος γι’ αυτό που είδα! Ένας κι ένας λέμε οι τύποι και οι τύπισσες που θέλουν να λέγονται υπουργοί!
Με την ευκαιρία: Εκείνη η απίθανη Τασία που την διόρισε υπουργό ο Τσίπρας τι απέγινε και που χάθηκε αυτή η προσωποποίηση της χαριτομενιάς και της ομορφιάς;
Επιμύθιο: Το προσδόκιμο επιβίωσης αυτής της κυβέρνησης πόσο το εκτιμάτε σύντροφοι;