Μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση είχε η Βουλευτής με τον Υφυπουργό, κ. Γιώργο Κώτσηρα, κατά την επίσκεψή της στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Συζήτησαν τα επίκαιρα θέματα που αφορούν το δικηγορικό σώμα, το χώρο της Δικαιοσύνης ευρύτερα, αλλά και της Πιερίας ειδικότερα, όπως για παράδειγμα τα προβλήματα του Δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης, τα οποία της έθεσε η Προϊσταμένη των διοικητικών υπηρεσιών και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων κατά την πρόσφατη συνάντησή τους.

Η κυρία Μάνη, επανέλαβε το αίτημα που ήδη του έχει απευθύνει ο οικείος Δικηγορικός Σύλλογος, προκειμένου να επισκεφθεί ο κ. Κώτσηρας την Κατερίνη, για να ενημερωθεί εκ του σύνεγγυς για τα ζητήματα του δικηγορικού κλάδου.

Αντικείμενο συζήτησης ήταν επίσης τόσο οι προηγηθείσες νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου, κυρίως στο χώρο του ποινικού δικαίου, όσο και οι επικείμενες, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Ο κ. Κώτσηρας διαβεβαίωσε τη Βουλευτή ότι είναι στα άμεσα σχέδιά του να πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κατερίνη, ανταποκρινόμενος στη σχετική πρόσκληση του Δικηγορικού Συλλόγου.

Θα είναι σε διαρκή επικοινωνία μαζί της τόσο για το ζήτημα αυτό, όσο και για τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα που του έθεσε η Βουλευτής.

 

 

(Δελτίο τύπου)