Οι μαύροι κύκλοι στα μάτια εμφανίζονται για να σας υπενθυμίσουν πως είστε κουρασμένες και έχετε ανάγκη από ύπνο. Παράλληλα δημιουργούνται από την πολύωρη χρήση υπολογιστή και κινητού τηλεφώνου αλλά και λόγω κακής διατροφής και κληρονομικότητας.

Κάποιες φορές είναι ένδειξη προβλήματος στην κυκλοφορία του αίματος ή ασθένειας που δεν έχετε διαγνώσει. Στην τελευταία περίπτωση είναι αναγκαίες οι γενικές εξετάσεις αίματος.

Εσείς προσπαθείτε να τους αντιμετωπίσετε αρχικά χρησιμοποιώντας καθημερινά κρέμα ματιών αλλά και κονσίλερ που τους καλύπτει.

Εμείς σήμερα σας έχουμε τρεις απίθανες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να τους εξαφανίσετε. Και πιο συγκεκριμένα τρία φυσικά υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας και είναι απίστευτα αποτελεσματικά. Δείτε τα στη συνέχεια.

Τσάι: Η παλιά, κλασική συνταγή. Το τσάι είναι γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση αλλά και στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Πάρτε δύο φακελάκι τσάι ρίξτε τα μέσα σε καυτό νερό και στη συνέχεια βάλτε τα στο ψυγείο για 1 περίπου ώρα.

Τέλος τοποθετήστε τα στα μάτια σας και αφήστε τα να δράσουν για 10 λεπτά. Αφαιρέστε τα και απλώστε την κρέμα σας.

http://www.instagram.com/p/CCBlYBTjNtK/?utm_source=ig_embed

Γάλα: Κι όμως είναι ένα από τα υλικά που θα σας σώσουν. Βάλτε το δροσερό γάλα μέσα σε ένα μπολ και ρίξτε δύο βαμβακερές, λεπτές πετσέτες. Ναι, θα φτιάξετε κομπρέσες που θα απλώσετε στα μάτια σας για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλένετε καλά το πρόσωπο σας με άφθονο κρύο νερό και είστε έτοιμες.

http://www.instagram.com/p/CCT5wbXjPm7/?utm_source=ig_embed

Φυσικός χυμός λεμονιού: Θα κάνετε και πάλι κομπρέσες αλλά αυτή τη φορά με το super αντιοξειδωτικό λεμόνι. Στύψτε δύο λεμόνια σε ένα μπολ και βουτήξτε μέσα τις κομπρέσες. Προσοχή: Πρέπει να τις στύψετε πολύ καλά για να μην προκαλέσετε ερεθισμό στα μάτια σας.

Απλώστε στα μάτια σας και αφήστε να δράσουν 3-4 λεπτά. Ξεπλένετε πολύ καλά και εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα ματιών κάνοντας απαλό μασάζ.

http://www.instagram.com/p/CCWuAvlHTxR/?utm_source=ig_embed

Πηγή:faysbook.gr