Έστρωσε τραπέζι αλλά τελικά έμεινε νηστικός… Ο λόγος για έναν Ηρακλειώτη ο οποίος αγόρασε φρέσκο ψάρι, πήγε σπίτι του, το μαγείρεψε και με λαχτάρα κάθισε στο μεσημεριανό τραπέζι να το απολαύσει. Τι καλύτερο άλλωστε από φρέσκο ψάρι ένα ζεστό αυγουστιάτικο μεσημέρι;

Η τύχη όμως του επιφύλασσε παράξενο παιχνίδι αφού το ψάρι έκρυβε μέσα… μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ηρακλειώτης έκοψε το ψάρι στα δύο, το άνοιξε και για κακή του τύχη βρήκε μέσα ένα πλαστικό από ετικέτα ρούχων.

Η μόλυνση των θαλασσών γενικότερα, αλλά και στην Κρήτη ειδικότερα, είναι ένα υπαρκτό και τεράστιο πρόβλημα. Διαφορετικά είναι όμως όταν πρόκειται για μία θεωρητική συζήτηση -και στο μυαλό μας κάπως μακρινή-, και διαφορετικά να συναντάς τα απτά αποτελέσματα αυτής της μόλυνσης… στο πιάτο σου, ενώ ετοιμάζεσαι να φας το φαγητό σου.

Ο Ηρακλειώτης έκανε γνωστή την περιπέτεια του, που σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό, μέσω facebook. Συγκεκριμένα, ανέβασε τη φωτογραφία και έγραψε τα εξής:

«Δε συνηθίζω να ποστάρω πράγματα από την καθημερινή μου ζωή. Θεώρησα ότι τώρα ίσως έχει μία μικρή σημασία παραπάνω. Αυτό είναι το ψάρι που καθάρισα πριν λίγο για φαγητό. Πιστεύω οι περισσότεροι βλέπετε και καταλαβαίνετε τι είναι αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία».

Πηγή: neoiorizontes.gr