Η ατμόσφαιρα στην Κάτω Μηλιά Πιερίας είναι γεμάτη αρώματα και ενθουσιασμό καθώς τα περίφημα «Καζάνια του Μαλάμου» ξεκίνησαν την παραγωγή του παραδοσιακού τσίπουρου για άλλη μια χρονιά. Ο Διονύσης και ο Γιώργος Μαλάμος, εκπρόσωποι της 2ης και 3ης γενιάς της οικογενειακής επιχείρησης, συνεχίζουν την πολύχρονη παράδοση, προσφέροντας στην τοπική κοινωνία και στους λάτρεις του τσίπουρου το μοναδικό αυτό προϊόν που διακρίνεται για την ποιότητά του.

Οι αφοσιωμένοι παραγωγοί, Διονύσης και Γιώργος, αντλούν έμπνευση από την πλούσια κληρονομιά των προγόνων τους, ενώ ταυτόχρονα εφαρμόζουν τις σύγχρονες μεθόδους που διασφαλίζουν την εξαιρετική ποιότητα του τσίπουρου. Κάθε παρτίδα τσίπουρου φτιάχνεται με μεράκι, αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας ένα προϊόν που ενσωματώνει την αυθεντική γεύση της Πιερίας και του ελληνικού τόπου.

Η οικογένεια Μαλάμου απόψε, Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ετοιμάζεται και για την καθιερωμένη γιορτή.