Αύριο το 19ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Μαρία Ιωαννίδου,
28 Μαρτίου, 2025
1 λεπτά ανάγνωσης
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το “ka-business.gr” συνδιοργανώνουν το 19ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης, στη Θεσσαλονίκη.
Το Πολυσυνέδριο θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 29 Μαρτίου 2025, στο ξενοδοχείο Porto Palace, με ώρα έναρξης 11.00’ το πρωί και λήξης 21.00’.
Κεντρικό θέμα είναι το “Νέο Μοντέλο Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας”, ενώ στον εκθεσιακό χώρο της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν υπηρεσίες βιώσιμης ανάπτυξης και προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα: έξυπνη διατροφή, ευρεσιτεχνίες και καινοτομίες παραγωγών, επιχειρηματιών και φοιτητών. Επίσης, εκτίθεται συλλεκτικό ποδήλατο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
πρόσκληση και το πρόγραμμα του Πολυσυνεδρίου
(Δελτίο τύπου)