Η πιο εύκολη συνταγή, με λίγα υλικά, έτοιμη σε λίγα μόνο λεπτά. Αυγά στο φούρνο με φέτα και ντομάτα!

Υλικά

  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 ώριμες μέτριες ντομάτες σε λεπτές φέτες
  • 250 γραμμ. φέτα
  • 4 αυγά
  • 1 πρέζα πάπρικα
  • Αλάτι
  • Μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Παίρνουμε 4 πυρίμαχα πιατάκια και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο στο καθένα. Μοιράζουμε τις φέτες ντομάτας στα πυρίμαχα πιατάκια. Κόβουμε τη φέτα σε 8 φέτες και βάζουμε από 2 φέτες σε κάθε ένα από τα πιατάκια.

Σπάμε απαλά ένα αυγό πάνω από τη φέτα, πασπαλίζουμε με πάπρικα και αλατοπίπερο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά. Σερβίρουμε ζεστά, γαρνίροντας αν θέλουμε με φρέσκια ρίγανη.