Detrop 2019: Η πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων στη ΔΕΘ μέσα από τον φακό του Σάκη Χασαπέτη (ΦΩΤΟ)
Μια Βόλτα στη DETROP, το πιο εξωστρεφές και αποτελεσματικό pairing τόπων, ανθρώπων, ιστοριών, εταιρειών, προϊόντων και πάνω από όλα γεύσεων, έρχεται στην Έκθεση Detrop από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου του 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Food Bars με μοναδικά ελληνικά προϊόντα, το pairing ιστοριών και γεύσεων με ομιλίες και παρουσιάσεις από επιλεγμένους επαγγελματίες του κλάδου, τo Wine Bar και η Γωνιά των Εκθετών είναι ένα μέρος μόνο των όσων εξελίσσονται στη φετινή Detrop.
H βιομηχανία τροφίμων-ποτών με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική οικονομία και με έντονα χαρακτηριστικά εξωστρέφειας, θα βρεθεί στο επίκεντρο με εφαλτήριο τις δύο εκθέσεις.
Προϊόντα από όλη την Ελλάδα, τοπικές παραγωγές, είδη με υψηλή προστιθέμενη αξία, εδέσματα που συνδέονται με ήθη, έθιμα και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής, καινοτόμα τρόφιμα, υψηλών αξιώσεων κρασιά και αποστάγματα θα δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση του 2019.
Photo Hasapetis