Για τραγική κατάσταση σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπως το πάρκο και η πλατεία Ευκαρπίδη, από την παρουσία μεταναστών που  βρίσκονται στη πόλη, έκανε λόγο ο Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης Τάκης Λεμονόπουλος. Ο πρώην Αντιδήμαρχος, τόνισε πως με το που νυχτώσει φοβάται ο κόσμος να κινηθεί στα συγκεκριμένα σημεία της πόλης, εξαιτίας της έντονης παρουσίας μεταναστών, ζητώντας από τη δημοτική αρχή να λάβει μέτρα.

Μάλιστα, ο κ. Λεμονόπουλος αναφέρθηκε και σε βιασμό μιας ανήλικης στην  Κατερίνη από αλλοδαπό. Ζήτησε από τη διοίκηση του δήμου που διαχειρίζεται το πρόγραμμα φιλοξενίας μεταναστών να λάβει μέτρα για το συγκεκριμένο θέμα.

Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Κατανάς, σημείωσε πως το συγκεκριμένο άτομο που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης δεν φιλοξενούνταν  στην πόλη μέσω του προγράμματος «Εστία», τονίζοντάς πως αριθμός μεταναστών έχει μειωθεί αισθητά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δείτε την καταγγελία Λεμονόπουλου: 

Η απάντηση του κ. Νίκου Κατανά: 

Κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Ολυμπιακή Ακτή

Επίσης, ο κ. Λεμονόπουλος ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο πως εταιρία κινητής τηλεφωνίας επιχείρησε  να εγκαταστήσει κεραία στην Ολυμπιακή Ακτή, ζητώντας από τον διοίκηση του δήμου να είναι σε εγρήγορση οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Η καταγγελία του κ. Λεμονόπουλου για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Ολυμπιακή Ακτή: 

 

Η απάντηση του Αναπληρωτή Δημάρχου Γιώργου Νταντάμη για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Ολυμπιακή Ακτή: