Και επισήμως ο Βαγγέλης Γερολιόλιος ανακοίνωσε την προσχώρηση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καρίτσας Κώστα Γκίνα στον συνδυασμό του, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του «Ντελάλη». (Διαβάστε ΕΔΩ σχετικά)

Επίσης, ο κ. Γερολιόλιος ανακοίνωσε ακόμη δύο ονόματα από την Καρίτσα που θα είναι υποψήφιοι μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για τους Βασίλη Γουλάντα και  Θόδωρο Πατρή.

Ο Βασίλης Γουλάντας, κάτοικος Καρίτσας, είναι πατέρας δύο παιδιών και εργάζεται ως θηροφύλακας. Παλαιότερα ήταν ενεργό μέλος στον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο. Δυναμικός και δραστήριος, ικανός και πρόθυμος για να προσφέρει στην κοινότητα και στον Δήμο, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επόμενες εκλογές.

Ο Κώστας Γκίνας υπηρετεί σήμερα με συνέπεια τον τόπο του ως πρόεδρος της Κοινότητας Καρίτσας. Γνωρίζει τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και τα ζητήματα που απασχολούν τους συνδημότες του και τους επαγγελματίες της περιοχής. Ο Κώστας θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Καρίτσας στις επόμενες εκλογές.

Ο Θόδωρος Πατρής, ελεύθερος επαγγελματίας, ζει στην Καρίτσα και υπηρετεί τον τόπο του με θετικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία. Ο Θόδωρος, γνώστης των προβλημάτων της περιοχής του, με θέληση για προσφορά, θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Καρίτσας στις επόμενες εκλογές.

Ο Βαγγέλης Γερολιόλιος τους εύχεται από καρδιάς δύναμη και επιτυχία στον αγώνα τους στις επερχόμενες εκλογές.