Υλικά

26 μπισκότα γεμιστά με γεύση και γέμιση σοκολάτας
5 κουτ. σούπας βούτυρο, λιωμένο

Για τη λευκή στρώση
400 γρ. λευκή κουβερτούρα
150 γρ. τυρί κρέμα
8 γεμιστά μπισκότα

Για το γαρνίρισμα
100 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
5-6 γεμιστά μπισκότα

Διαδικασία
Για τη βάση: Βάζουμε στο τα μπισκότα και τα θρυμματίζουμε. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και με ένα πιρούνι το ομογενοποιούμε. Σε ένα μικρό ταψί 25×30 εκ., στο οποίο έχουμε προσθέσει μία λαδόκολλα, απλώνουμε και πιέζουμε το μείγμα ώστε να δημιουργηθεί ομοιόμορφη βάση.

Για τη λευκή στρώση: Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε την λευκή κουβερτούρα και στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε καλά και τέλος προσθέτουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα.

Για το γαρνίρισμα: Στρώνουμε με τη βοήθεια ενός κουταλιού ή μιας σπάτουλας την λευκή κρέμα πάνω από την βάση και τέλος θρυμματίζουμε από πάνω τα υπόλοιπα γεμιστά μπισκότα. Μεταφέρουμε το ταψί στο ψυγείο και το αφήνουμε μέχρι να κρυώσει καλά το μείγμα.

 

 

 

Πηγή: olivemagazine.gr