Με το πέρας του θέρους και αρχές των αγώνων της ΕΦΟΑ, η Αντιγόνη Τσούγκα αφου κατέκτησε την δεύτερη θέση στα διπλά στο ευρωπαικό πρωτάθλημα της ΙΤF, για άλλη μια φορά στο Ε3 στην κατηγορία 16 ετών, σηκώνοντας το κύπελλο ανεβαίνοντας για άλλη μια φορά στο ψηλότερο σκαλοπάτι των νικητών.

Το Πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 23 του μηνός και τελικός στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αριδαία.

Η Αντιγόνη ξεκίνησε τον πρώτο της αγώνα κερδίζοντας εύκολα την αντίπαλο της σε δύο σετ, και την ίδια πάλι ημέρα έναν αγώνα ακόμη περνώντας στα ημιτελικά του τουρνουά.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή ξεκινώντας στα ημιτελικά του τουρνουά κέρδισε με 2 πάλι σετ την αντίπαλο της περνώντας ακόμη μια φορά στα τελικά του τουρνουά.

Την ίδια ημέρα παίζοντας στον τελικό κατέκτησε σχετικά εύκολα την πρώτη θέση και κατέκτησε για άλλη μια φορά την πρώτη θέση και το κύπελο της διοργάνωσης Ε3 Κ16.

Η Αντιγόνη για άλλη μια φορά έδειξε πολύ καλή συμπεριφορά απέναντι στις αντίπαλες της, με την αθλητική άψογη συπεριφορά της εντός και εκτός γηπέδου με αντίπαλες και μη.

Συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Τσούγκα έδωσαν και ο Πρόεδρος και οι επιδιαιτητές της διοργάνωσης για την άψογη εμφάνισή της.

Ευχόμαστε πάντα καλές επιτυχίες στον δρόμο που διάλεξε και πάντα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.