Συγκλονίζει η καταγγελία κοπέλας, που εργαζόταν σεζόν σε μπαρ της Ικαρίας, ότι τη βίασε συνάδελφός της

Το φως της δημοσιότητας βλέπει μια συγκλονιστική καταγγελία κοπέλας στα social media ότι έπεσε θύμα βιασμού από συνάδελφό της, στις Ραχιές Ικαρίας.

Σύμφωνα με την ίδια, η οποία σημειωτέον ισχυρίζεται πως έχει προβεί και σε επίσημη καταγγελία στις αρχές, είχε πιάσει δουλειά πριν μερικές εβδομάδες ένας άνδρας, που από την πρώτη μέρα την πλησίασε. Εκείνη αρχικά ανταποκρίθηκε και φιλήθηκαν.

«Εν ώρα δουλειάς, υπήρξε έντονη στιγμή στην αποθήκη του μαγαζιού στην οποία κατέβασε απευθείας το παντελόνι του και προσπαθούσε να αρχίσει σεξουαλική επαφή, αλλά αρνήθηκα και δεν έγινε τίποτα. Αργότερα εκείνο το πρωί, μετά το σχόλασμα, ζήτησε να ανέβει στο δωμάτιό μου και ενώ αρχικά αρνήθηκα λόγω του ότι παρατήρησα πολύ έντονη και απότομη διεκδίκηση για σεξ απ’ τη μεριά του, τελικά δέχθηκα να ανέβει για ένα τσιγάρο» καταγγέλλει η κοπέλα σε ανάρτησή της στο Instagram.

Στο δωμάτιο, όπως ισχυρίζεται πάντα η ίδια, εκείνος επέμεινε να κάνουν σεξ, παρά το γεγονός πως η ίδια αρνιόταν.

«Με γύρισε και μπήκε απότομα από πίσω. Δεν συνέχισε αλλά πόνεσα. Φώναξα, τον χτύπησα να με αφήσει και άρχισα να κλαίω. Μετά εκείνος μου ζητούσε συγγνώμη και με παρακάλεσε να κάνω κάτι για να τελειώσει. Τελικά τρίφτηκε επάνω μου, τελείωσε και έφυγε» περιγράφει η κοπέλα.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, μετά από μερικές μέρες αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί αλλά αποφάσισε να μην το πει στην αστυνομία ή τον εργοδότη της «για να μην χαλάσω το κλίμα στη δουλειά και με βάλουν στόχο».

Και δεύτερη κοπέλα
Μάλιστα, ο ίδιος άνδρας λίγες μέρες μετά «επιχείρησε να βάλει μια κοπέλα στο δωμάτιο τραβώντας την από το χέρι, αλλά οι φίλοι της κοπέλας τους είδαν, φώναξαν και δεν υπήρχε συνέχεια».

Η κοπέλα αυτή μίλησε δύο μέρες μετά για το γεγονός και τότε και η ίδια, όπως λέει, πήρε την απόφαση να πει αυτό που συνέβη. Πρώτα στην κοπέλα και μετά στο αφεντικό της.

«Το αφεντικό μου την επόμενη μέρα πρότεινε να βρεθούμε όλοι μαζί και να μιλήσουμε. Εν τέλει δεν δεχτήκαμε εγώ και η κοπέλα. Εγώ την επόμενη μέρα που δούλεψα δέχθηκα λεκτική επίθεση από τους φίλους του ατόμου που με βίασε (και ο ίδιος ήρθε και προσπάθησε να μου μιλήσει αλλά το απέφυγα) και το αφεντικό μου δεν με υπερασπίστηκε, ίσα ίσα μου φώναξε όταν έβαλα τα κλάματα. Την επόμενη μέρα πήγε η κοπέλα στο τμήμα και κατέθεσε. Την επόμενη από αυτή πήγα και εγώ να καταθέσω. Οι αστυνομικοί είχαν εξαιρετική αντιμετώπιση, τα είπα όλα και μου επιβεβαίωσαν ότι θα είμαι ασφαλής» υποστηρίζει το φερόμενο ως θύμα.

Τρεις μέρες μετά δεν εργάστηκε και, όπως ισχυρίζεται, όταν το αφεντικό της αντιλήφθηκε ότι πήγε στην αστυνομία «απογοητεύτηκε, επειδή δεν μίλησα πρώτα με τον βιαστή μου όπως με προέτρεψε».

Μάλιστα, στη συνέχεια την απέλυσε με την πρόφαση «ότι προσπαθεί να προστατεύσει εμένα και το μαγαζί καθώς παραδέχτηκε επίσης ότι δεν θα υπήρχε άλλος λόγος να με απολύσει».

«Δεν μεγάλωσα να σκύβω το κεφάλι όταν μου φέρονται με τον πιο άδικο τρόπο. Δεν θα τους αφήσω να συγκαλύψουν τέτοια γεγονότα. Δεν ανέχομαι να με διώξουν μια παρέα από νταήδες που ο ένας βίασε, ο άλλος εκφόβισε και ο τρίτος άφησε χωρίς δουλειά μια κοπέλα. Δεν θα επιτρέψω να βρεθεί καμία άλλη κοπέλα στην θέση μου, γι αυτό και δεν θα σιωπήσω. Δεν θα δεχτώ να ζούμε με τον φόβο μην μας συμβεί κάτι, με τον φόβο ότι δεν θα μας πιστέψουν, με τον φόβο μην χάσουμε τη δουλειά μας» καταλήγει η κοπέλα στην καταγγελία της.

Η ανάρτησή της

 

Πηγή:in.gr