Scroll to top

Ημερήσιες Προβλέψεις Ζωδίων Για την Τρίτη 06 Ιουνίου


- 5 Ιουνίου 2018

 • Κριός | Το κλείσιμο ενός κύκλου

  Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σου καθιστά σαφές ότι ο κόσμος δεν είναι «αγγελικά πλασμένος» κι αν πορεύεσαι με τον σταυρό στο χέρι, το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα των καταστάσεων. Επιπλέον, σου ζητά να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωής σου, ακόμη κι αν αυτό σε «πονάει», αφού έχει να κάνει με «δικούς σου» ανθρώπους.

  Ωστόσο, σε πιο πρακτικό επίπεδο θα προχωρήσεις σε ένα ξεκαθάρισμα στον προσωπικό σου  χώρο.Παράλληλα, αναμένεται να αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις και μια ενδιαφέρουσα είδηση.

   

  Ταύρος | Οικονομικά Οφέλη

  Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να κάνεις γενική καθαριότητα κι ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στα πράγματά σου, αλλά και σε εργαλεία ή συσκευές, που δεν σου κάνουν πια. Επιπλέον, μπορεί να μελετήσεις σε βάθος ένα γνωστικό αντικείμενο ή να μυηθείς σε κάτι, όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου αναμένονται κακοτυχίες και μια γενική ταλαιπωρία. Ίσως, πάλι, μάθεις ή δεις κάτι δυσάρεστο.

  Παράλληλα βέβαια, τα οικονομικά σου πάνε… μια χαρά κι αυτό μάλλον αρκεί για να ανέβεις ψυχολογικά! Ακόμα, δεν αποκλείεται να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό θέμα.

   

  Δίδυμοι | Επικοινωνιακό… χάρισμα!

  Η ημέρα σου επιφυλάσσει επαφές, μπόλικη πληροφόρηση και μετακινήσεις, κάτι που αναπόφευκτα θα σε αφήσει πολύ ικανοποιημένο/η! Παράλληλα όμως, φαίνεται πως κάποιος/α δεν «παίζει» καθαρά κι αν τον/την εμπιστευθείς, μπορεί να σου στοιχίσει συναισθηματικά και οικονομικά. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε βάζει σε δίλημμα για το αν θα «κλείσεις τα μάτια», προκειμένου να καρπωθείς οφέλη, με κάπως αθέμιτα μέσα. Αν, πάντως, συγκαταλέγεσαι στους τυχερούς του ζωδίου σου, θα το… καταλάβεις, αποκτώντας μια κληρονομιά ή παίρνοντας μια αποζημίωση.

  Καρκίνος |  Πάθη και… δράματα!

  Ναι μεν διαθέτεις έντονο σεξαπίλ, ωστόσο η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα «απειλεί» να σε ρίξει στα… σκληρά, μέσα από όχι ευχάριστα συμβάντα ή το οριστικό τέλος μιας υπόθεσης που θα προτιμούσες να εξελιχθεί διαφορετικά. Επιπλέον, εγείρει ένα ηθικό ζήτημα σε σχέση με τις μεθόδους που θα υιοθετήσεις ή θα σου προταθούν, προκειμένου να πετύχεις κάτι.

  Παράλληλα βέβαια, θα σου αποκαλυφθούν μυστικά και θα ενημερωθείς για κινήσεις που γίνονται, είτε στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο, ενώ στη δουλειά σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσεις το έργο και τις ιδέες σου.

   

  Λέων | Κοντά στη διάκριση

   Φαίνεται να βρίσκεσαι πολύ κοντά σε μια προσωπική διάκριση, ενώ ένας φίλος ή μια φίλη πιθανόν να σε ενημερώσει για τα τεκταινόμενα ή να μεσολαβήσει υπέρ σου. Ανάλογες βοήθειες βέβαια μπορείς να πάρεις κι από έναν συλλογικό φορέα. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε προειδοποιεί να προσέξεις τα νώτα σου κι ένα πρόσωπο που σε εχθρεύεται.

  Επιπλέον, καλείσαι να αποφύγεις οτιδήποτε το ανθυγιεινό και να πάρεις και μια «τελειωτική» απόφαση σε σχέση με τη διατροφή σου. Ωστόσο, αν έχεις ζώα ή φυτά, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη.

   

  Παρθένος | Επαγγελματική πρόοδος

  Στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, τα σχέδιά σου ευνοούνται, φαίνεται, μάλιστα, ότι θα «σου σταθεί» ένα ισχυρό πρόσωπο, αλλά καλό είναι να επιβεβαιώσεις την υποστήριξή του μέσα από την παραγωγή ενός συγκεκριμένου έργου κι όχι μόνο με «θα»! Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα καταφέρεις να «κλέψεις» τις εντυπώσεις.

  Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σε στενοχωρήσει με τα όσα συμβαίνουν στη ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ίσως όμως πρόκειται και για «απαράδεκτους» χειρισμούς από πλευράς του/της που θα σε αναγκάσουν να απομακρυνθείς.

   

  Ζυγός |«Πεπρωμένον φυγείν αδύνατον»!

  Σήμερα το σεξαπίλ σου είναι… ακαταμάχητο, ελκύεις, ωστόσο, άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις ή είναι κάπου μπλεγμένα. Καλό είναι, λοιπόν, να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις και τις αποστάσεις σου, αφού η εμπλοκή σου μαζί τους μπορεί στη συνέχεια να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

  Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα πιθανόν να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Παράλληλα βέβαια, η ζωή σου εμπλουτίζεται με γνωριμίες, επαφές και μετακινήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσο που θα σου διευκολύνει τη ζωή.

   

  Σκορπιός | Υψηλές διασυνδέσεις

  Σήμερα, καλείσαι να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνουν σημαντικές εκμυστηρεύσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου πιο μελαγχολική, μέσα από δυσάρεστα βιώματα ή μια «μοιραία» εξέλιξη, την οποία δε γίνεται να αποτρέψεις.

  Παράλληλα βέβαια, στα οικονομικά σου θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις περισσότερα και να κλείσεις «τρύπες», ίσως, μάλιστα, έχεις μια συνάντηση με ισχυρό παράγοντα, που θα σου ανοίξει τον δρόμο προς την επιτυχία.

   

  Τοξότης | Συμφωνίες και συνεργασίες

  Σήμερα, δημιουργούνται νέα και θετικά δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, σου δοθεί η ευκαιρία να «ανοίξεις τα φτερά σου» και προς το εξωτερικό, είτε για δουλειά είτε για αναψυχή. Παράλληλα, στον οικονομικό τομέα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνασηματοδοτεί μια κομβική στιγμή, που μπορεί να κερδίσεις πολλά, αλλά και να τα χάσεις όλα, ανάλογα με την… τύχη που διαθέτεις!

  Επιπλέον, σου επισημαίνει ότι δε γίνεται να πετύχεις αυτό που θέλεις χωρίς να κάνεις κάποιες ουσιαστικές παραχωρήσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσεις «γη και ύδωρ».

   

  Αιγόκερως | Μια δύσκολη απόφαση

  Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε φέρνει προ διλήμματος, αφού, αν ενδώσεις σε μια συνεργασία, κινδυνεύεις να χάσεις την ανεξαρτησία σου κι αν την απορρίψεις θα σε «πονέσει»! Ίσως, πάλι, θελήσεις να ξεκόψεις οριστικά με κάποιον/α, που δρα αδιαφανώς, το βέβαιο όμως είναι πως δεν θα μπορέσεις να απεμπλακείς, χωρίς να «ματώσεις».

  Παράλληλα βέβαια, φαίνεται πως οι επαγγελματικές και οικονομικές προοπτικές σου «αβγατίζουν», κάτι που δεν αποκλείεται να συνδυαστεί με μια εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση, που θα σε βοηθήσει να κινηθείς στη σωστή κατεύθυνση.

   

  Υδροχόος |  Εμψύχωση, όχι κριτική

  Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους σε φέρνει πλησιέστερα σε πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς, όχι όμως τόσο για να διασκεδάσεις, όσο για να επιλυθούν προβλήματα ή θέματα μεταξύ σας που χρονίζουν. Δείχνει, μάλιστα, πιο σωστό να αναλάβεις έναν εμψυχωτικό ρόλο, παρά να αρχίσεις τα «εγώ σου τα έλεγα»!

  Και ο Κρόνος στον Αιγόκερω που σε βάζει σε αυτήν την «στενωπό» είναι εκείνος που θα αναδείξει την ικανότητά σου να είσαι καλύτερος/η στα δύσκολα, όσο κι αυτό σου στοιχίζει σε χρόνο και χρήμα. Παράλληλα βέβαια, μην αμελήσεις θέματα υγείας και διατροφής.

   

  Ιχθύες | Κινητικότητα στον χώρο σου

  Η ημέρα είναι κατάλληλη για να εμπλουτίσεις ή να επεκτείνεις τον χώρο σου, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το γραφείο σου, ενώ δεν αποκλείεται να προβείς σε μια περιουσιακή ρύθμιση. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν και τα εργασιακά σου.

  Από την άλλη πλευρά όμως, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε οδηγεί σε μια δύσκολη απόφαση, αφού καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα στο συμφέρον σου και τα συναισθήματά σου, ίσως, μάλιστα, σου τεθεί ένα μάλλον εκβιαστικό δίλημμα. Ακόμα, μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

   

  astrology.gr

 • Δείτε επίσης...