Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας συνεχίζει τη φιλανθρωπική της δράση με σκοπό τη συλλογή πλαστικών συσκευασιών και καπακιών για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου. Η αλήθεια είναι πως η όμορφη αυτή δράση δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συνδρομή σας. Μας αποδείξατε και συνεχίζετε να μας αποδεικνύετε έμπρακτα πως όταν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την πολύτιμη βοήθειά σας.

Αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή τη φορά ήταν το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης. Πρόσφατα, η Διεύθυνση και το Διδακτικό προσωπικό του Γυμνασίου παρέδωσαν στην ομάδα μας μια μεγάλη ποσότητα πλαστικών μπουκαλιών και καπακιών. Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας τους ευχαριστεί θερμά για την ουσιαστική συνδρομή τους.

Προσφορές τέτοιου είδους από ένα σχολείο αφενός προωθούν υγιή πρότυπα προς τους μαθητές και τις μαθήτριες και αφετέρου συμβάλουν θετικά στην προσπάθεια που κάνουμε, ώστε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και να τους δώσουμε απλόχερα τη δυνατότητα να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.

Μέσα από τη συμμετοχή σας στις δράσεις μας αντλούμε περισσότερη δύναμη και κουράγιο, και έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε την ολοκλήρωση του φιλανθρωπικού μας έργου. Ευχόμαστε να συνεχίσετε να συλλέγετε καπάκια και πλαστικές συσκευασίες, γιατί κάποιοι συνάνθρωποί μας ελπίζουν για κάτι καλύτερο και χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας.

Ας συνεχίσουμε τη συλλογή των καπακιών και των πλαστικών μπουκαλιών. Όλοι μας μπορούμε να μοιράσουμε χαμόγελα!

 

 

 

(Δελτίο τύπου)