Η φιλανθρωπική δράση της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας με σκοπό τη συλλογή πλαστικών συσκευασιών και καπακιών για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς. Η αλήθεια είναι πως η όμορφη αυτή δράση δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συνδρομή σας. Μας αποδείξατε και συνεχίζετε να μας αποδεικνύετε έμπρακτα πως όταν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την ουσιαστική βοήθειά σας.

Τη δράση μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν να στηρίζουν ακόμη οι «Ολυμπιάδες» μέσα από την προσφορά μιας μεγάλης ποσότητας πλαστικών μπουκαλιών και καπακιών. Πρόκειται για την Παναθηναϊκή Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών (Παράρτημα Πιερίας) με την οποία η Διασωστική Ομάδα Πιερίας έχει την τιμή να συνεργάζεται μαζί της. Ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο του παραρτήματος της Οργάνωσης Γυναικών στην Πιερία κα Φλογέρα Φωτεινή, καθώς και όλα τα μέλη της για τη στήριξη τους στην προσπάθειά μας.

 

 

Προσφορές τέτοιου είδους από ενεργούς πολίτες συμβάλουν θετικά στην προσπάθεια που κάνουμε, ώστε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και να τους δώσουμε απλόχερα τη δυνατότητα να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.

Μέσα από τη συμμετοχή σας στις δράσεις μας αντλούμε περισσότερη δύναμη και κουράγιο, και έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε την ολοκλήρωση του φιλανθρωπικού μας έργου. Ευχόμαστε να συνεχίσετε να συλλέγετε καπάκια και πλαστικές συσκευασίες, γιατί κάποιοι συνάνθρωποί μας ελπίζουν για κάτι καλύτερο και χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας.

Ας συνεχίσουμε τη συλλογή καπακιών και πλαστικών μπουκαλιών και ας μοιράσουμε ακόμη περισσότερα χαμόγελα!!

 

 

(Δελτίο τύπου)