Το όνομά της είναι Κατερίνα Ουσταμπασίδου και καλό θα ήταν να το θυμόμαστε γιατί όπως φαίνεται το μέλλον της στα τερέν προδιαγράφεται λαμπρό!

Η 12χρονη Κατερίνα είναι αθλήτρια αντισφαίρισης (τένις), που στις μέρες μας γνωρίζει άνθηση χάρη σε μεγάλους αθλητές όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, που έδωσαν ώθηση στο άθλημα με τις επιτυχίες τους.

Η Κατερίνα κατάγεται από την Πιερία και αγωνίζεται με πάθος στην κατηγορία κάτω των 12 ετών τόσο σε Πανελλήνιο επίπεδο όσο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Tennis Europe της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Αν και η μικρή αθλήτρια δεν προέρχεται από κάποιο μεγάλο tennis club της χώρας αλλά την «ταπεινή» Πιερία και οι προπονήσεις της γίνονται υπό αντίξοες συνθήκες, έχει ήδη καταφέρει να διακριθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και περιφερειακές διοργανώσεις δείχνοντας δείγματα γραφής για το μέλλον. Εξάλλου, το τένις έχει μπει στη ζωή της από πολύ μικρή, ζει και αναπνέει γι’ αυτό και η ρακέτα είναι κυριολεκτικά… προέκταση του χεριού της!

Μερικές από τις διακρίσεις της:

Πρωτάθλημα Tennis Europe Κάλυμνος, Σεπτέμβριος 2021: 1η Πρωταθλήτρια στα διπλά κοριτσιών κάτω των 12 ετών

Πρωτάθλημα Tennis Europe Πτολεμαΐδα, Ιούνιος 2021: 2η Πρωταθλήτρια στα διπλά κοριτσιών κάτω των 12 ετών

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επίπεδο 1(Ε1), Πτολεμαΐδα Αύγουστος 2021: 1η Πρωταθλήτρια στο μονό κοριτσιών κάτω των 12 ετών, 2η Πρωταθλήτρια στα διπλά κοριτσιών κάτω των 12 ετών

Η Κατερίνα διαθέτει ταλέντο, προπονείται σκληρά και αγωνίζεται με πάθος και ενθουσιασμό σε κάθε αγώνα. Είναι ένα μικρό αστέρι του τένις που περιμένει να λάμψει ακόμη περισσότερο.

Εμείς να της ευχηθούμε να συνεχίσει να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό κάνοντάς περήφανη την Κατερίνη, την Πιερία και την Ελλάδα!

 

Πηγή φωτογραφιών: instagram.com