Scroll to top

«Αντίπαλός μας δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο κακός μας εαυτός»


- 4 Νοεμβρίου 2015

 • Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

  ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ

   

  Στην κατάμεστη από πολίτες της Κατερίνης και της Πιερίας αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 27 Οκτωβρίου η περιοδεία του υποψήφιου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.
  Νωρίτερα, ο κ. Τζιτζικώστας είχε επισκεφθεί το δημαρχείο Αιγινίου, όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης, το δημαρχείο Κατερίνης, όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, καθώς και το δήμο Δίου-Ολύμπου.

  Η ομιλία
  Ο κ. Τζιτζικώστας έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης, οι οποίοι είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα. Στην ομιλία του κινήθηκε γύρω από τέσσερις άξονες: την προσφυγική κρίση, την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, την προστασία της α΄ κατοικίας και τη ζημιά στον τουρισμό.
  Συγκεκριμένα, ο κ. Τζιτζικώστας επεσήμανε πως  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι εθνικά επικίνδυνος, γιατί μετατρέπει την προσφυγική κρίση στη Συρία σε εθνική κρίση. «Σε ένα διεθνές και ευρωπαϊκό πρόβλημα θα έπρεπε να απαιτεί ενεργητικές λύσεις ασφάλειας και από τον ΟΗΕ και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  Λόγω των ιδεοληψιών του και της κουτοπόνηρης λογικής του παίζει με τη φωτιά και τα εθνικά μας συμφέροντα. Και μετατρέπει τη χώρα, στην πιο αδύναμη στιγμή της, σε αποθήκη ψυχών» τόνισε μεταξύ άλλων.

  Όσον αφορά στην ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, υπογράμμισε πως κανείς δεν δικαιούται να παίζει με τις αποταμιεύσεις των πολιτών, ενώ για την προστασία της α΄ κατοικίας τόνισε πως δεν πρέπει να γίνει κανείς πλειστηριασμός και καμιά υποχώρηση στα όρια προστασίας και το οικογενειακό εισόδημα. «Υπάρχουν πολίτες που δεν είναι μπαταχτσήδες. Θέλουν να πληρώσουν όμως δεν μπορούν με όλα αυτά που έχουν υποστεί» ανέφερε.
  Τέλος, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε πως ο τουρισμός φέτος σώθηκε χάρη στους επαγγελματίες.

  Επίσκεψη στο δημαρχείο Κατερίνης
  Τον κ. Τζιτζικώστα υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, ευχόμενος καλή επιτυχία στον αγώνα του. Στη σύντομη ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. εξήγησε πως σκοπεύει να αλλάξει το κόμμα, το οποίο σήμερα συμπεριφέρεται ως «κλειστοφοβικό», με τις αποφάσεις να λαμβάνονται στην Αθήνα και τα στελέχη του να «χρειάζονται» μόνο στις εκλογές.
  «Πρέπει να κάνουμε άλμα μπροστά. Είμαι αποφασισμένος να μεγαλώσω ξανά τη ΝΔ μιλώντας στους ανθρώπους που έφυγαν, ενώ πιστεύουν στην ιδεολογία μας. Η ΝΔ δεν έχει πρόβλημα μέσα στη Βουλή, όπου έχει ικανά κοινοβουλευτικά στελέχη, αλλά στην κοινωνία, όπου χάνουμε με 8-9 μονάδες.
  Αντίπαλός μας δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο κακός μας εαυτός» ανέφερε χαρακτηριστικά. Επιπλέον, γνωστοποίησε πως σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος σκοπεύει να ορίσει δύο αντιπροέδρους, έναν για την κοινοβουλευτική παρουσία και έναν για την κατάρτιση ενός ουσιαστικού σχεδίου για την αναγέννηση της χώρας.
  «Είμαι αυτός που ξέρετε και αυτός που βλέπετε, κανείς άλλος. Και η μόνη δύναμή μου είστε εσείς, οι άνθρωποι που πιστεύετε στην αλλαγή» είπε απαντώντας σε όσα ακούγονται περί ύπαρξης άλλων προσώπων ή συμφερόντων πίσω από τον ίδιο.
  Να σημειωθεί επίσης πως ο κ. Τζιτζικώστας συναντήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων του τόπου και εκπροσώπους σωματείων, συλλόγων και ενώσεων, οι οποίοι του εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους.

   

 • Δείτε επίσης...

 • error: Το περιεχόμενο είναι προστατευμένο!