Τώρα που μένετε σπίτι έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε όλα εκείνα τα make up looks που δεν έχετε καταφέρει να υιοθετήσετε. Ναι, θα μελετήσετε όλα τα trends και θα παρακολουθήσετε tutorials. Χρόνο έχετε. Και θα δείτε πως όταν επιτέλους βγείτε θα είστε πανέτοιμες.

Ναι, πρέπει να μάθετε να σχεδιάζετε το τέλειο winged liner, να απλώσετε όλες τις σκιές που υπάρχουν στο νεσεσέρ σας ώστε να επιλέξετε εκείνες που θα κρατήσετε αλλά και όσες δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε.

Και σίγουρα σχεδιάζετε όλα όσα θα κάνετε όταν η ζωή σας πάρει και πάλι τους κανονικούς ρυθμούς. Πως θα φτιάξετε τα μαλλιά σας την πρώτη μέρα που θα βγείτε και ποιο είναι το make up look που θα υιοθετήσετε στην πρώτη βραδινή σας έξοδο.

Σ’ αυτό ακριβώς το τελευταίο θα σταθούμε αφού βρήκαμε ένα νέο trend που θα λατρέψετε. Πρόκειται για το maximalist make up look. Έντονο, εξεζητημένο και ιδιαίτερο είναι ότι ωραιότερο για τη συγκεκριμένη περίσταση.

Δείτε στη συνέχεια τα αγαπημένα μας κι επιλέξτε εκείνο που θα προσπαθήσετε να αντιγράψετε πρώτο.

 

Glitter στα βλέφαρα: Ποιος είπε πως είναι κατάλληλο μόνο για τις γιορτινές ημέρες; Λάθος. Είναι τέλειο και για τις ανοιξιάτικες βραδινές εμφανίσεις.

 

http://www.instagram.com/p/BoQQ-2bFhnb/?utm_source=ig_embed

 

Κυματιστό eyeliner: Παίξτε με το αγαπημένο σας προϊόν μακιγιάζ, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα.

 

http://www.instagram.com/p/BwUO1NulfpF/?utm_source=ig_embed

 

Ροζ και shimmer: Οι λάμψεις θα έχουν την τιμητική τους. Χρησιμοποιείστε δύο διαφορετικές αποχρώσεις αλλά και μαύρο eyeliner.

 

http://www.instagram.com/p/B58cIXzpZYI/?utm_source=ig_embed

 

Κίτρινες πινελιές: Μοιάζει με μοντέρνα τέχνη και μπορείτε να το αντιγράψετε ακόμη κι αν δεν έχετε ταλέντο στη ζωγραφική.

 

http://www.instagram.com/p/B8esiIKhtrp/?utm_source=ig_embed

 

Graphic: Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και το πιο χαρούμενο. Συνδυάστε τις δύο αγαπημένες σας αποχρώσεις.

 

http://www.instagram.com/p/B3YFZk7BB2O/?utm_source=ig_embed

 

Στολίδια στα μάτια: Αποκλειστικά βραδινό look. Μην το τολμήσετε την πρώτη μέρα στο γραφείο, όσο χαρούμενη κι αν είστε.

 

http://www.instagram.com/p/B2ecqJoA6KA/?utm_source=ig_embed

 

Πορτοκαλί στα χείλη: Ναι, θα φορέσετε την πιο λαμπερή, έντονη και χαρούμενη απόχρωση.

 

http://www.instagram.com/p/B8EyfbEhgG9/?utm_source=ig_embed

 

 

Πηγή: faysbook.gr