Scroll to top

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Αντάμωμα του Συλλόγου Θεσσαλών Πιερίας «Γεώργιος Καραϊσκάκης»


- 19 Ιουλίου 2019

 •  

  Με μεγάλη επιτυχία και  με κατάμεστη την σκεπαστή εξωτερική αίθουσα κήπου Πολυχώρου «Ελιά» πραγματοποιήθηκε το 1ο Αντάμωμα του Συλλόγου Θεσσαλών Πιερίας «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 12 Ιουλίου 2019, με στόχο να γίνει θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Πιερίας Ξενοφών Μπαραλιάκος και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών Στέφανος Κούτρας. Λόγω υποχρεώσεων δεν παραβρέθηκαν αλλά έστειλαν χαιρετισμό εκφράζοντας τη στήριξή τους στο Αντάμωμα  η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Επίσης παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης Ευάγγελος Φαλάρας, οι νεοκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνης Ιωάννης Συμεωνίδης, Σάκης Αναγνώστου, Σταύρος Χριστοφορίδης, Νίκος Κατανάς, Θωμάς Αναστασιάδης και η πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Ράνια Πάτρα.

  Επιπλέον την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι  Πολιτιστικοί Σύλλογοι: Κοκινοπλιτών, Λιβαδιωτών, Καταφυγιωτών, Μικρασιατών Πιερίας, «Παιδεία Παράδοση», Εστία  Πιερίδων Μουσών, Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης, Αϊδημητρινών, Νέου Κεραμιδίου, Θρακικός Γανόχωρας, Δρυάνιστα, Κουμπαγιωτών Κορινού και ο Χορευτικός  Όμιλος Κατερίνης.

   

   

  «Ο Πρόεδρος Θωμάς Σιάτρας ευχαριστεί θερμά το ΔΣ και όλους τους συντελεστές που με τον εθελοντισμό και την αγάπη τους για το Σύλλογο εργάστηκαν με όρεξη και βοήθησαν στο ετήσιο χορό μας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, τους φίλους και τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες και βρέθηκαν κοντά μας.

  Τους συλλόγους  Κοκινοπλιτών και Λιβαδιωτών για την συμμετοχή τους και την άψογη εμφάνιση των χορευτικών τους τμημάτων.

  Την παρουσιάστρια της  εκδήλωσης κα Χρηστίδου, τον Αποστόλη Μοσχολούρη για την φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς  τους ευχαριστούμε θερμά. Τους καταξιωμένους Θεσσαλούς μουσικούς Άρη Ντίνα και Σταύρο Κουσκουρίδα με την ορχήστρα τους,  που μας ταξίδεψαν μουσικοχορευτικά σε όλη την Ελλάδα. Τον  Χοροδιδάσκαλο Σάκη Αναγνώστου και τα χορευτικά μας τμήματα για την άψογη εμφάνιση. Τον νεοκλεγέντα δήμαρχο Κατερίνης και μέλος του συλλόγου μας Κώστα Κουκοδήμο για την οικονομική κάλυψη του ηχητικού συστήματος της εκδήλωσης.

  Το μέλος του συλλόγου μας Ιωάννη Συμεωνίδη για την δωρεά του στο σύλλογο έξι (6) παραδοσιακών Θεσσαλικών φορεσιών.

  Τους χορηγούς κ. Ευάγγελου, Στέφανο Μπιτόπουλο, Ιωάννη Λαμπράκο, Γιώργο Μπαλτσόγια,  Βασίλη  Μάργαρη,  Παναγιώτη Πρίντζιο  για την οικονομική ενίσχυση και για τα υπέροχα και αξιόλογα δώρα. Τα ηλεκτρονικά έντυπα και μέσα Odigos Pierias ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ πιερικη εφημεριδα Pelekas Eidiseis  Λευτεριά  kappa news pieria  Πιερική αλήθεια, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης  και Ράδιο Ενημέρωση 92,2  και το κανάλι Europe 1.

  Επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη  από όλους και όλες για ό,τι λάθη και παραλήψεις έγιναν. Σίγουρα πασχίζουμε για το καλύτερο και ελπίζουμε την επόμενη φορά να καλύψουμε τα κενά και να γινόμαστε καλύτεροι.

  Σας θέλουμε όλους δίπλα μας αρωγούς στις προσπάθειες μας, για μια Θεσσαλία ενωμένη, δημιουργική, παραδοσιακή δυνατή και καρποφόρα σε όλη την Πιερία.

  Είναι χρέος όλων μας απέναντι στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

   

 • Δείτε επίσης...

 • error: Το περιεχόμενο είναι προστατευμένο!