Η φιλανθρωπική δράση της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας με σκοπό  τη συλλογή πλαστικών  συσκευασιών και καπακιών για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου ολοκληρώθηκε. Η αλήθεια είναι πως η όμορφη αυτή δράση δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συνδρομή σας. Μέσα από την ενεργή συμμετοχή σας μας αποδείξατε και συνεχίζετε να μας αποδεικνύετε έμπρακτα πως όταν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την ουσιαστική βοήθειά σας.

Πρόσφατα, ο σύλλογος ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»  παρέδωσε στην ομάδα μας μια μεγάλη ποσότητα πλαστικών μπουκαλιών και καπακιών. Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας  ευχαριστεί θερμά τον σύλλογο και όλα τα μέλη του για την πολύτιμη συνδρομή τους.

Με την έμπρακτη υποστήριξή σας, μας προσφέρετε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και να  τους δώσουμε όλοι μαζί απλόχερα τη δυνατότητα να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο, προσιτό και φιλικό περιβάλλον.

Η αλήθεια είναι πως μέσα από τη συμμετοχή σας στις δράσεις μας αντλούμε περισσότερη δύναμη και κουράγιο, και έτσι μπορούμε να ολοκληρώνουμε τα  φιλανθρωπικά μας έργα.

 

(Δελτίο τύπου)