Scroll to top

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζωδίων Ιουνίου 2018


- 31 Μαΐου 2018

 • ΚΡΙΟΣ: Ο Ιούνιος είναι ένας έντονα κοινωνικός και επικοινωνιακός μήνας για εσένα, κάτι που σε ευχαριστεί και σε κάνει να είσαι περισσότερο εξωστρεφής, αλλά στην πορεία θα κατανοήσεις πως ίσως να ξεχνάς να θέσεις προτεραιότητες με αποτέλεσμα προς το κλείσιμο του μήνα να αντιλαμβάνεσαι πως χαραμίζεσαι σε πολλές κατευθύνσεις και να χάνεις την ουσία. Στον ερωτικό τομέα, η συναναστροφή με φίλους και γνωστούς είναι μία επιλογή που σε βοηθά να πάψεις να σκέφτεσαι τα πολύ σημαντικά που θέλεις να διαγράψεις, αλλά στην πορεία του μήνα θα αντιληφθείς πως είναι πιθανό να ζεις χωρίς πλάνο και πυξίδα. Ίσως πάλι να δοκιμάζεις να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες και τις διαθέσεις όλων γύρω σου, ξεχνώντας όμως πως έχεις και ένα/μία σύντροφο που δεν μπορείς να θέτεις στην άκρη. Στον επαγγελματικό τομέα καλείσαι να αποφασίσεις αν θα λειτουργήσεις ομαδικά και εξισορροπητικά ή θα τολμήσεις να δημιουργήσεις κάτι δικό σου, που έχει όμως αρκετές δυσκολίες τις οποίες αρχίζεις να κατανοείς από το τέλος του μήνα. Ο Ιούνιος θα σε κάνει να καταλάβεις πως υπάρχουν οφέλη από τις ευκαιρίες που έχεις γύρω σου, αλλά και ένα ακριβό εισιτήριο του οποίου το τίμημα δεν μπορείς να ζητήσεις να σου επιστραφεί, οπότε η απόφαση που θα λάβεις δεν είναι μία απλή πράξη.

   

  ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ιούνιος είναι ένας έντονα προκλητικός μήνας, αφού σε καλεί να αποφασίσεις αν θα δείξεις τη νέα σου εικόνα, θα τολμήσεις να προχωρήσεις την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή παρακάτω μέσα από αποφάσεις και δράσεις που ταρακουνάνε τις υπάρχουσες ισορροπίες. Μπορεί να μετακομίζεις και να χρειάζεται να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές για το νέο σου σπίτι ή να χρειαστεί να συναναστραφείς με το καινούργιο περιβάλλον που συναντάς γύρω σου. Ίσως πάλι να έχεις ξεκινήσει μία ανακαίνιση στο υπάρχον σπίτι σου, αφού πρέπει να δημιουργήσεις χώρο για τα νέα δεδομένα της ζωής σου, για να διαμορφώσεις από την αρχή κάποιους χώρους που θα υποδεχτούν νέα μέλη. Στον επαγγελματικό τομέα, χρειάζεται να διαθέτεις επιμονή και καθαρό μυαλό για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που τίθενται μπροστά σου, αφού προς το τέλος του μήνα μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει πλέον πολύς θόρυβος γύρω σου που δεν είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις. Τότε θα καταλάβεις πως ξεκινά μία περίοδος γενναίας εκκαθάρισης, αφού δε θέλεις να θέσεις σε κίνδυνο βασικά κομμάτια της ζωής σου που συνειδητοποίησες πως μπορούν να σου παρέχουν τεράστια ποσά ασφάλειας, αγάπης και ευτυχίας.

   

  ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που φαίνεται να κινητοποιεί έντονα κάποια θέματα σπουδών, μετακινήσεων και οικονομικού περιεχομένου, αφού θα χρειαστεί να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να επενδύσεις σε μία πρόταση. Η επένδυση που καλείσαι να κάνεις δεν είναι μόνο οικονομικού χαρακτήρα, αφού θα χρειαστεί να δεσμευτείς και ως προς την εγκεφαλική σου σύμπλευση με ένα πρόγραμμα που μπορεί να διαρκέσει σε βάθος χρόνου. Ίσως να παρατηρείς πως δεν έχεις και πολλούς συμμάχους στα σχέδια σου, να καταλαβαίνεις πως κάποια πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα σου το προηγούμενο χρονικό διάστημα, διατηρούν πλέον μία απόσταση, πως αλλάζουν οι ισορροπίες σε υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ίσως να πρέπει να στηρίξεις τις αποφάσεις σου πολύ πιο δυναμικά από όσο συνήθιζες μέχρι σήμερα, αφού καλείσαι να αποδείξεις πως έχεις άποψη και μπορείς να την υποστηρίξεις ακόμα και αν χρειαστεί να δοκιμαστείς για αυτή.

   

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ξεκίνημα του μήνα μπορεί να σε τρομάξει, να σε αγχώσει με αποτέλεσμα να μπαίνεις κάπως μουδιασμένα στο ξεκίνημα αυτού. Ίσως να παλεύεις να διαχειριστείς τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, να πρέπει να χωνέψεις τους κανόνες που έχουν τεθεί και να χρειαστεί να διαχειριστείς τους ανθρώπους που έχουν μπει στη ζωή σου με έναν τρόπο που δεν έχεις συνηθίσει. Καλείσαι να δείξεις κατά πόσο εμπιστεύεσαι την άλλη πλευρά, κατά πόσο πιστεύεις πως η νέα μοιρασιά είναι δίκαιη. Αν όμως βγαίνεις από μία κατάσταση που σε ζόρισε τότε θα χρειαστεί να τα βρεις εκ νέου με τον εαυτό σου και να σταθείς στα πόδια σου χωρίς να τρομάζεις. Στη συνέχεια του μήνα, θα πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλία ώστε να εκφραστείς ανοικτά, να τολμήσεις να διαχειριστείς τις αρμοδιότητες σου με σαφή τρόπο, να μιλήσεις στο πρόσωπο που έχεις απέναντι σου με τρόπο που δείχνει πως δεν κρύβεσαι. Προς το τέλος του μήνα βέβαια μπορεί να αισθανθείς πως το έδαφος και πάλι τραντάζεται, οπότε να είσαι έτοιμος/η για ένα καλοκαίρι ανατροπών.

   

  ΛΕΩΝ: Μετά τον Άρη που συνεχίζει όλο τον Ιούνιο να βρίσκεται απέναντι σου και να σε προκαλεί να συναναστραφείς πρόσωπα που θα μπορούσαν  να είναι αντίπαλοι σου αλλά και πρόσωπα που σε συμπληρώνουν αλλά δύσκολα παραδέχεσαι, έρχεται και η Αφροδίτη στο ζώδιο σου να φουντώσει τα ερωτικά πάθη και τις επαγγελματικές αναμετρήσεις. Βρίσκεσαι μπροστά σε καρμικές αποφάσεις και θα χρειαστεί να ανακαλύψεις τον τρόπο να ισορροπήσεις κάποιες στιγμές που νιώθεις να έχεις όλη τη δύναμη στα χέρια σου, ώστε να βγάλεις στην επιφάνεια έντονη αλαζονεία και εγωισμό. Από την άλλη βέβαια πλευρά, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάποιες στιγμές που μπορείς να κερδίσεις την παρτίδα, να κατακτήσεις το στόχο, να αποδείξεις πως μπορείς να βρεις ευτυχία, αλλά υπάρχουν και στιγμές που μία μικρή αποτυχία ή δυσκολία μπορούν να γίνουν τεράστια αδιέξοδα μπροστά σου. Το θέμα λοιπόν είναι να ανακαλύψεις τον τρόπο ώστε να μην ξεφύγεις από τα όρια και δεν μπορέσεις να επιστρέψεις, γιατί η απόλυτη ευτυχία μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε μία παταγώδη αποτυχία. Και γνωρίζεις πολύ καλά πως μία μικρή για άλλους αποτυχία, μπορεί να είναι τεράστιο θέμα για εσένα, ειδικά αν λάβει χώρα μπροστά στα μάτια του κοινού σου.

   

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που δεν πρέπει να σε παραπλανήσει, αλλά να καταφέρει να σε κρατήσει σε εγρήγορση και δημιουργική διάθεση. Από τη μία πλευρά, με τον Άρη να είναι κολλημένος στον Υδροχόο, μοιάζει σαν να πρέπει να υπερβείς τις δυνάμεις και αντοχές σου, να κινητοποιηθείς στον τομέα της καθημερινότητας ακόμα περισσότερο αφού υπάρχουν υποχρεώσεις που προκύπτουν και σε αναγκάζουν να βλέπεις πως η συνεργασία σου με άλλα πρόσωπα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Μπορεί να αισθανθείς πως δε χωράς μέσα σε συστήματα που είναι φτιαγμένα για συγκεκριμένο αριθμό προσώπων, να σιγουρευτείς πως η χημεία σου με κάποια άτομα δεν είναι ταιριαστή. Με τον Ποσειδώνα να γυρίζει ανάδρομος στα μέσα του μήνα απέναντι σου, κάποιοι όμως θα καταφέρουν να σε υπνωτίσουν ώστε να κερδίσουν χρόνο, ώστε να αναστρέψουν το κλίμα και να μετατρέψουν το έδαφος κάτω από τα πόδια που δονείται, σε παιδική χαρά ή σε ένα λούνα παρκ. Θα σου  πρότεινα να προσέξεις την εμπιστοσύνη που καλείσαι να δείξεις, γιατί είναι πολύ εύκολο να εμπιστευτείς φωνές και όχι καρδιές και αυτό να αποβεί εις βάρος σου, αφού κάθε λούνα παρκ κρύβει  και την πρόκληση για μία βόλτα με το τρενάκι του τρόμου.

   

  ΖΥΓΟΣ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί να προετοιμάσεις το έδαφος για μία αλλαγή που έχει συμβεί ή ετοιμάζεται να λάβει χώρα και είναι σε θέση να αλλάξει τις ισορροπίες στη ζωή σου. Καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση τις προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα και να προσαρμόσεις τη θέση σου στα νέα δεδομένα, να φροντίσεις να λάβεις απαντήσεις σχετικά με το ρόλο σου, να προσπαθήσεις να ανακαλύψεις την οικογένεια που αναζητάς και θα ήθελες να έχεις γύρω σου ώστε να μην τρομάζεις. Αν πάλι οι αλλαγές έχουν να κάνουν με την  προσωπική σου ζωή, τότε είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μέσα σου την επιλογή που θέλεις να κάνεις, να υποστηρίξεις καταρχάς μπροστά στον καθρέφτη σου τη νέα σου εικόνα και μετά να μιλήσεις και στους γύρω σου. Σαφώς και θα χρειαστεί να μιλήσεις σε πρόσωπα της άμεσης οικογένειας σου, να δώσεις την ευκαιρία να καταλάβουν πως αναζητάς ένα νέο ρόλο και στη συνέχεια να προσπαθήσεις να τους προετοιμάσεις για αυτή την εικόνα. Να θυμάσαι πως μπαίνεις σε μία περίοδο μερικών μηνών που κάτι μοιάζει να είναι έτοιμο να γεννηθεί και αυτό είναι φυσικό να προκαλεί ταραχή και αναστάτωση, χωρίς όμως να πρέπει να γίνει και η αφορμή για να ξεκόψεις από όλους και όλα.

   

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ιούνιος θα μπει  αρκετά δυναμικά αφού πλέον γνωρίζεις πως οι εξελίξεις θα τρέξουν και  δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από αυτές. Με τον Άρη να παραμένει στον Υδροχόο όλο το μήνα και από τις 26 του μήνα να ξεκινά και την ανάδρομη πορεία του, καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η για αρκετές αναμετρήσεις με άτομα που ζείτε ή δουλεύετε μαζί. Η συναναστροφή σου με πρόσωπα που έχεις συνηθίσει να έχεις κοντά σου γίνεται δύσκολη και μπορεί να σε αναγκάσει να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που μοιάζουν με οριστικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ίσως να έχει φτάσει η ώρα να κλείσεις πίσω σου  μία πόρτα, ακόμα και αν γνωρίζεις μέσα σου πως η οριστική απόφαση να ληφθεί μετά το τέλος του καλοκαιριού, αφού είναι καιρός να κοιτάξεις παρακάτω. Η επιλογή ενός προσώπου μπορεί να φανεί πως είναι μία πράξη που δε δικαιώνει τις προσδοκίες που είχες, αλλά μη βιαστείς να κόψεις οριστικά το σκοινί, αφού υπάρχουν κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν τους επόμενους τρεις μήνες και να αναστρέψουν το κλίμα που αυτή τη στιγμή μοιάζει αρκετά ηλεκτρισμένο. Αν πάλι είσαι έτοιμος/η για οριστικές μετακομίσεις ή μετακινήσεις, τότε φρόντισε να γίνουν πριν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και να βιώσεις μία περίοδο προσαρμογής που θα ολοκληρωθεί τον επόμενο Οκτώβριο.

   

  ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ιούνιος μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία σου για μία έξοδο από την καθημερινότητα, για ένα ταξίδι ή μία απόδραση σε έναν τόπο που θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα νέο κύκλο γνωριμιών για εσένα. Μπορεί να προκύψει μία προοπτική για συχνές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους, με αποτέλεσμα να καταφέρεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να επισκεφτείς έναν τόπο ή να βρεθείς μόνος/η μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου για να εξετάσεις αν υπάρχει κάτι που σε περιορίζει. Ίσως πάλι  να πρέπει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου προς το εξωτερικό για να βρεις οικονομικά πατήματα, για να χτυπήσεις κάποιες πόρτες που θα μπορούσαν να ανοίξουν ευκαιρίες για εσένα. Στον προσωπικό τομέα, θα χρειαστεί να ανακαλύψεις νέο κώδικα επικοινωνίας με το έτερο ήμισυ ή με το άτομο που υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσα σας, να προσπαθήσεις να βρεθούν κοινές συνδέσεις και τρόποι συνεννόησης, αφού διαφορετικά μοιάζει σαν να προσπαθείς να γνωρίσεις ένα άτομο που επιμένετε να μιλάτε διαφορετικές γλώσσες μεταξύ σας και να μεγαλώνει η απόσταση.

   

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που έχει αποφασίσει να δοκιμάσει την επιμονή σου να αναδείξεις τον εαυτό σου, να λειτουργήσεις με γνώμονα τον εαυτό σου και να ορθώσεις ανάστημα απέναντι σε αντίθετες φωνές, απόψεις και αιτιάσεις. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς επισταμένα με τον τομέα των οικονομικών, αφού θα θελήσεις να θέσεις κάποιους κανόνες που δείχνουν πως είσαι έτοιμος/η να αλλάξεις τις προτεραιότητες που τίθενται πλέον στη ζωή σου. Μπορεί να δώσεις μάχες με το έτερο ήμισυ, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, αφού θα πρέπει να βρεθεί μία νέα ισορροπία, που θα βασίζεται σε καινούργια δεδομένα. Το θέμα όμως είναι αν μπορείς να αποδεχτείς πως είναι πιθανό η άλλη πλευρά να έχεις το πάνω χέρι, αν είσαι προετοιμασμένος/η να αποδείξεις πως είσαι ικανός/η να επιτρέψεις σε ένα άλλο πρόσωπο να πάρει το τιμόνι του οχήματος. Με τον Κρόνο παρόντα στο ζώδιο σου, καλείσαι να χρησιμοποιήσεις τη σοφία και την εμπειρία σου, όχι θέλοντας να ορθώσεις αναχώματα στην πρωτοβουλία άλλων, αλλά προστατεύοντας αυτούς που αγαπάς από μία άσκοπη μονομαχία με την αποτυχία.

   

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Άρης έχει αποφασίσει να παραμείνει για μεγάλο διάστημα στο ζώδιο σου, με αποτέλεσμα στις 26 Ιουνίου να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, θέλοντας να δοκιμάσει τις αντοχές σου απέναντι σε μία καμπάνια που καλείσαι να κάνεις για να πείσεις πως αξίζεις να οδηγείς τις εξελίξεις. Μπορεί λοιπόν να αυξήσεις τον εγωισμό σου, να δυναμώσεις την προσωπική σου φωνή, να λειτουργήσεις έντονα αλαζονικά και απολυταρχικά, αλλά είναι αρκετά πιθανό να πρέπει να λειτουργήσεις με αυτό τον τρόπο αφού βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που μοιάζει υπνωτισμένο. Αυτό όμως μπορεί να σημαίνει πως ξεχνάς την παρουσία και ενός προσώπου που θέλεις να βρίσκεται δίπλα σου, πως γέρνεις την πλάστιγγα μίας εύθραυστης ισορροπίας προς την πλευρά, με αποτέλεσμα να αντιληφθείς κάποια στιγμή πως τρέχεις μόνος/η σε μία κούρσα για πολλούς. Καλό θα ήταν λοιπόν μετά το πρώτο μισό του μήνα να κατεβάσεις ταχύτητα και να επιτρέψεις και στην άλλη πλευρά να εκφραστεί, να δοκιμάσεις αν έχεις δίπλα σου ένα άτομο που θέλει να ζήσει σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες. Γιατί τότε μπορεί να καταλάβεις πως επιβάλεις τις απόψεις σου σε ένα πρόσωπο που δε θέλει  να πνιγεί από το σφιχταγκάλιασμα σου.

   

  ΙΧΘΥΕΣ: Η παραμονή του Άρη στον Υδροχόο και η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα στα μέσα του μήνα φαίνεται να ενεργοποιούν τον τομέα της εργασιακής σου καθημερινότητας και να σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως χρειάζεται να αλλάξεις κάποιες συνήθειες κατά τη διάρκεια της ημέρας σου ώστε να την κάνεις περισσότερο λειτουργική. Μπορεί να υπάρξουν νέα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα και να πρέπει να επαναπροσδιοριστεί η θέση σου, να χρειαστεί να δώσεις κάποιες μάχες με άτομα που θεωρούν πως μπορούν να σου επιβληθούν. Ίσως όμως να χρειάζεται να ξυπνήσεις και να δεις ξεκάθαρα πως κάποιοι τρέχουν περισσότερο από εσένα με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η θέση σου. Αν κοιτάξεις γύρω σου βέβαια μπορεί να ανακαλύψεις κάποιες νέες ευκαιρίες, αρκεί βέβαια να μην πέσεις στην παγίδα να πιστέψεις ανθρώπους που δε γνωρίζεις καλά. Στον προσωπικό τομέα, θα χρειαστεί να επενδύσεις χρόνο στο έτερο ήμισυ, αφού διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα σας χωρίς να το καταλάβεις.

   

   

 • Δείτε επίσης...