Η ιστορία επαναλαμβάνεται καθημερινά, αφού ορισμένοι οδηγοί δεν λένε να βάλουν μυαλό.

Έτσι και σήμερα το πρωί, γύρω στις 8:30, για μια ακόμη φορά δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Κατερίνης εξαιτίας παράνομα παρκαρισμένου αυτοκινήτου στο πεζοδρόμιο της διασταύρωσης των οδών 25ης Μαρτίου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου (μπροστά στο ζαχαροπλαστείο «Παντελής»).

Όπως είναι φυσικό, το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης δεν χωρούσε να περάσει και να στρίψει, με αποτέλεσμα στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου να δημιουργηθεί μια τεράστια ουρά. Εκνευρισμός και ταλαιπωρία για τους οδηγούς των οχημάτων, που την ώρα αυτή κινούνταν ή περνούσαν από το κέντρο της πόλης για να κάνουν τις δουλειές τους.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας και οι πινακίδες του οχήματος έκαναν… φτερά! Ευτυχώς ο οδηγός του γκρι Μερσεντές εμφανίστηκε σχετικά γρήγορα και εν μέσω αποδοκιμασιών μετακίνησε το όχημά του.

Μόλις προχθές, στο ίδιο σημείο, συνέβη παρόμοιο περιστατικό, με την οδηγό να εμφανίζεται μετά από μια ώρα, αφού πρώτα εξαιτίας του μποτιλιαρίσματος είχε γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας προς την Παρθενίου Βαρδάκα!