Σε ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Νίκος Τσιαμπέρας επισημαίνει τα ακόλουθα:

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός πως μετά την παραίτηση μου, όπου με απόλυτη αυτοδιοικητική τεκμηρίωση αιτιολόγησα τους λόγους που με ώθησαν σε αυτή την επιλογή, δεν περίμενα να γίνω αποδέκτης όλων αυτών των σπασμωδικών και τραγελαφικών ενεργειών.

Δυστυχώς όμως όσο καλόπιστος και να είμαι, κατόπιν της προαναγγελίας του κ. Κουκοδήμου εξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης, περί επερχόμενων δικαστικών επιθέσεων εναντίον μου από τις εν’ λόγω νεοσύστατες Ι.Κ.Ε., θεωρώ πως πρόκειται για θεσμική εκτροπή.

Σήμερα έλαβα και δεύτερο εξώδικο (ύστερα από το πρώτο του κ. Συμεωνίδη) από την κα. Χασάν Ογλού Ραμπάν, με καθόλα συκοφαντικό περιεχόμενο εναντίον μου, το οποίο μάλιστα και δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο. (Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου).

Ως προς τις εξώδικες δηλώσεις που έλαβα θα απαντήσει νομικά ο δικηγόρος μου.

Ως προς το πολιτικό και ηθικό ζήτημα που προκύπτει από τους πλήρως στοιχειοθετημένους ισχυρισμούς μου, κ. Κουκοδήμο είναι θεσμικά, αυτοδιοικητικά και πολιτικά ανεπίτρεπτο να κρύβεστε πίσω από κακόγουστες φιέστες έξω από τα δικαστήρια και πίσω από εξώδικα νεοσύστατων Ι.Κ.Ε.

Προφανώς επενδύετε σε μια τακτική πολυεπίπεδης εξόντωσης μου (προσωπικής, πολιτικής, οικονομικής κ.α.)………. απλά ματαιοπονείτε.

Σας καλώ και σας προκαλώ αύριο Τετάρτη 27/1/2021 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να απαντήσετε για όλα τα ουσιαστικά ζητήματα που έχουν τεθεί.

Οι αιρετοί κ. Κουκοδήμο οφείλουν να λειτουργούν με σεβασμό στους θεσμούς.

Έτσι λοιπόν εγώ αύριο θα είμαι παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να συζητήσουμε πολιτισμένα, νηφάλια, τεκμηριωμένα, ουσιαστικά και κυρίως επ’ ωφελεία των δημοτών.

Ελπίζω να ανταποκριθείτε και εσείς με ανοιχτά μικρόφωνα και κάμερες.

 

Δημοτικός Σύμβουλος

Νίκος Τσιαμπέρας