Τα «Μεγάλα Εθνικά μας Πάρκα» κάνουν πρεμιέρα στις 13 Απριλίου στο Netflix

To Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της σειράς ντοκιμαντέρ «Our Great National Parks» με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα σε ρόλο αφηγητή.

«Σε όλον τον κόσμο, όσο πιο απομονωμένο είναι ένα εθνικό πάρκο, τόσο πιο ασυνήθιστα είναι τα πλάσματά του και πιο εξαιρετικές οι συμπεριφορές τους» λέει ο Ομπάμα στην έναρξη του τρέιλερ.

Στη συνέχεια παρουσιάζει ένα από αυτά τα περίεργα πλάσματα, στη γούνα του οποίου ζει ένα ολόκληρο βασίλειο, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος εμφανίζεται και ο ίδιος στο τρέιλερ της σειράς πέντε ωριαίων επεισοδίων, που κάνει πρεμιέρα στις 13 Απριλίου.

Στη σειρά εξερευνώνται τα εθνικά πάρκα ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων το Monterey Bay στην Καλιφόρνια, το Tsavo στην Κένυα, τα τροπικά δάση του εθνικού πάρκου Gunung Leuser της Ινδονησίας και το νότιο τοπίο της Χιλιανής Παταγονίας.

Η σειρά «Our Great National Parks» (Τα μεγάλα εθνικά μας Πάρκα) επικεντρώνεται στη σημασία της διατήρησης του φυσικού περιβάλλοντος και της ευκαιρίας για επιστημονική έρευνα σε μέρη ανέγγιχτα και απρόσιτα, που μπορούν να προσφέρουν πολλά στο ανθρώπινο είδος.

Η σειρά ντοκιμαντέρ είναι μία συνεργασία της Wild Space, της Higher Ground Productions του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα και της Freeborne Media.

Δείτε εδώ

Με πληροφορίες του Variety

Πηγή:lifo.gr