Ο Ερυθρός Σταυρός – Π.Τ. Κατερίνης, στον φιλανθρωπικό αγώνα Βουλευτών και Δημοσιογράφων
Σε μια πρωτοβουλία που συνδύασε τον αθλητισμό με την κοινωνική προσφορά, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Βουλευτών και εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης, υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων. Σκοπός της δράσης ήταν η ενίσχυση της καμπάνιας «Lights on» της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, για την ανέγερση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με αυτισμό στην Πιερία.
Ο αγώνας διεξήχθη στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κατερίνης, παρουσία πλήθους κόσμου που στήριξε με θέρμη την προσπάθεια και πραγματικό νικητής αναδείχθηκε η αλληλεγγύη και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο – και ιδιαίτερα προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Την υγειονομική κάλυψη του αγώνα ανέλαβαν με επαγγελματισμό και αφοσίωση οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, σε συνεργασία με τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας και τους ιατρούς του αγώνα, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.
Μια δράση που απέδειξε πως όταν η κοινωνία ενώνεται, το αποτέλεσμα είναι πάντα φωτεινό.
Η ανάρτηση του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού