Scroll to top

Ο Γιάννης Κουρινιώτης ξανά στο τιμόνι της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας


- 15 Μαΐου 2018

 • ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  ΕΠΑΝΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜ.Τ.Ο. – ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

   

  Με μεγάλη συμμετοχή των μελών της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 13 Μαϊου οι εκλογές του κόμματος στην Πιερία για την ανάδειξη των νέων προέδρων της ΝΟ.Δ.Ε. και των ΔΗΜ.Τ.Ο. Από το πρωί τα μέλη προσέρχονταν στους χώρους διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών στην Κατερίνη (κτίριο Π.Ε. Πιερίας), στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας και στο Γραφείο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγινίου. Οι κάλπες έκλεισαν στις 7 μ.μ. και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ψήφισαν περισσότερα από 2.600 μέλη.

  Νέος πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, ο πρώτος που ψηφίστηκε από τη βάση του κόμματος, αναδείχθηκε ο Γιάννης Κουρινιώτης, ο οποίος συνεχίζει για δεύτερη θητεία το έργο του ως επικεφαλής της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία. Το αποτέλεσμα άρχισε να ξεκαθαρίζει αρκετά νωρίς, με αποτέλεσμα ο συνυποψήφιός του Χαράλαμπος Μπρουσκέλης να αναγνωρίσει μέσω δήλωσης στο facebook τη νίκη του κ. Κουρινιώτη.

  Όσον αφορά τις ΔΗΜ.Τ.Ο. τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα, αφού μοναδικοί υποψήφιοι ήταν εκ νέου οι μέχρι σήμερα πρόεδροι. Έτσι στο τιμόνι της Δημοτικής Οργάνωσης Κατερίνης παραμένει ο Σπύρος Κουλκουδίνας, της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δίου – Ολύμπου ο Θεόδωρος Πυρόβολος και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πύδνας – Κολινδρού ο Γεώργιος Αριστείδους.

  Η ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ

  Τα ανεπίσημα αποτελέσματα (μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας) για τους υποψηφίους προέδρους και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας (εκλέγονται οι 9 πρώτοι ή βάσει ποσόστωσης) είναι η ακόλουθη:

  Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

  Κουρινιώτης Ιωάννης 1544

  Μπρουσκέλης Χαράλαμπος 1059

   

  Μέλη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

  Μπαρμπαγεωργόπουλος Θάνος 704

  Ντούλας Νίκος 618

  Νίκου Αθανάσιος 590

  Βαβατσούλα Σταυρούλα 587

  Κουλιανόπουλος Ηλίας 552

  Πατέρα Ευαγγελία 519

  Ζιώγας Αντώνιος 494

  Μορφακίδης Δημήτριος 477

  Καραγιαννίδου Κική 455

  Μαλάμος Διονύσης 457

  Σκούμπα Καλυψώ 345

  Λιόλιος Ιωάννης 283

  Καλτέκης Παντελής 268

  Ναβροζίδου Μαρία 211

  Κακάνης Φίλιππος 194

  Τσαγκαλίδης Βασίλειος 160

  Φελεκίδου Ελένη 150

  Νάνος Χρήστος 114

  Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης

  Κουλκουδίνας Σπυρίδων

   

  Μέλη ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης

  Ευαγγελόπουλος Ναούμ 621

  Μπαρμπαγεωργόπουλος Γεώργιος 389

  Περτσικάπας Κωνσταντίνος 371

  Χατζουρίδης Κων/νος – Χρήστος 323

  Καρακούσης Παναγιώτης 264

  Κήπου Αθανάσιος 216

  Χατζηπαπαφωτίου Αλίκη 210

  Αγιαννίτης Γεώργιος 197

  Μελέτης Ιωάννης 160

  Νανίτσου Έλλη 144

  Ζιώγα Ολυμπία 117

   

  Η σταυροδοσία των υποψήφιων συνέδρων της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Πιερίας

  Κουλκουδίνας Σπυρίδων                   1526
  Ρίζος Αθανάσιος                         893
  Κουτσαλης Παύλος                                714
  Ευαγγελόπουλος Ναούμ                    667
  Αγγέλου Αριστείδης                              606
  Μάνη Παναγιώτα (Νότα)                   529
  Γιδαράκος Περικλής                      523
  Ζιούδρος Δημήτριος                      518
  Βλαχοπούλου – Γιάννακα Ελένη      516
  Πατέρα Ευαγγελία                                505
  Καραγιαννίδου – Τσακιρίδου Κυριακή      490
  Τσακνάκης Δημήτριος                     422
  Παπαμιχαήλ Αθανάσιος                    322
  Τσαγκαλίδης Βασίλειος                   295
  Περτσικάπας Κων/νος                     294
  Κήπου Αθανάσιος                         245
  Κωστίκου Μαρία                          219
  Νάνος Χρήστος                           208
  Χατζουρίδης Κων/νος                     207
  Σπυριδόπουλος Γεώργιος          161

  Ευχαριστήρια Δήλωση Γιάννη Κουρινιώτη

  Ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου όσους και όσες βοήθησαν και στήριξαν την  επανεκλογή μου στην Προεδρεία της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας.

  Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες για να αναδείξουν τις νέες Διοικήσεις στις τοπικές κομματικές οργανώσεις και την εκλογή των συνέδρων.

  Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον συνυποψήφιο μου Χαράλαμπο Μπρουσκέλη για τον έντιμο και ωραίο αγώνα. Ευχαριστώ όλες τις υποψήφιες και όλους τους υποψήφιους για τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτιά μας, δυναμώνοντας περισσότερο τη μεγάλη Λαϊκή Φιλελεύθερη παράταξή μας.

  Σ’ αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Κέρδισε μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ! Υπόσχομαι πως από δω και πέρα θα δουλέψω, ως Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., μαζί με τα νέα μέλη, ακόμη περισσότερο ώστε να πάμε πιο ψηλά τη Ν.Δ.  Κατορθώσαμε όλοι μαζί, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να πολλαπλασιάσουμε τα ενεργά μέλη του κόμματος στην Πιερία.

  Υπόσχομαι ότι αυτή η ανοδική πορεία θα συνεχιστεί για να ξεμπλέξουμε από μια κυβέρνηση που δεν μας αξίζει.

  Υπόσχομαι ότι θα  παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να δούμε σύντομα Κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία  και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σ’ αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς! Η Νέα Δημοκρατία μας χρειάζεται όλους!

  Δήλωση Χαράλαμπου Μπρουσκέλη

  Κάναμε ένα ωραίο αγώνα μαζί με τους φίλους και συνεργάτες μου.
  Αποδέχομαι με απόλυτο σεβασμο την απόφαση των μελών του κόμματος μου και συγχαίρω τον συνυποψηφιό μου Γιάννη Κουρινιωτη για τη νίκη του.
  Το αύριο θα μας βρει μαζί στους αγώνες και στις επάλξεις για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας….!! Σας ευχαριστώ όλους σας!!

  Δήλωση Σπύρου Κουλκουδίνα

  Μια νέα περίοδος για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Κατερίνης ξεκίνησε.

  Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη συμμετοχή, την ενθάρρυνση, την υποστήριξη. Συγχαίρω τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας κ. Γιάννη Κουρινιώτη για την επανεκλογή του και του εύχομαι καλή δύναμη στους κοινούς αγώνες που θα δώσουμε καθώς και τον συνυποψήφιο του κ. Μπάμπη Μπρουσκέλη για τον μεγάλο και έντιμο άγωνα που έκανε. Επίσης θέλω να συγχαρώ τους προέδρους των ΔΗΜ.Τ.Ο. Πύδνας Κολινδρού Γιώργο Αριστείδους και Δίου Ολύμπου Θεόδωρο Πυρόβολο για την επανεκλογή τους!

  Συγχαίρω όλους τους υποψήφιους για τον εξαίρετο αγώνα που έδωσαν και τους νεοεκλεγέντες στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις.

  Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της ΝΔ που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και συμμετείχαν στην κορυφαία διαδικασία. 
  Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα! 
  Δεν περισσεύει κανείς!

  Συγχαρητήριο μήνυμα Κώστα Κουκοδήμου

  Χιλιάδες μέλη της Ν.Δ. χθες σε όλη τη χώρα, έδωσαν εντολή ενότητας. Αισθάνομαι πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και συμμετείχαν στην κορυφαία για την παράταξη μας διαδικασία.

  Θέλω όμως να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τον αγαπητό φίλο, αγωνιστή της παράταξης Γιάννη Κουρινιώτη για την επάξια επανεκλογή του, που αποτελεί δικαίωση των μακρόχρονων αγώνων του στη Ν.Δ.

  Θέλω να συγχαρώ τον συνυποψήφιο του Μπάμπη Μπρουσκέλη για το ήθος και τον έντιμο αγώνα.

  Θέλω να συγχαρώ τον αγαπητό μου φίλο, Πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρο Κουλκουδίνα και να του ευχηθώ να συνεχίσει με το ίδιο πάθος για μια ακόμη πιο παραγωγική θητεία.

  Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Πύδνας Κολινδρού Γιώργο Αριστείδους και Δίου Ολύμπου Θεόδωρο Πυρόβολο αλλά και σε όλα τα εκλεγέντα μέλη των τοπικών οργανώσεων τους.

  Συγχαίρω επίσης όλα τα εκλεγέντα μέλη της νομαρχιακής και εύχομαι καλή θητεία αλλά και εκείνους που συμμετείχαν ως υποψήφιοι και έδωσαν τον αγώνα τους για την εκλογή τους.

  Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για τη μεγάλη νίκη της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για την πατρίδα. • Δείτε επίσης...