Μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ θα βρίσκονται σύντομα στη Δράμα για τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier» – Κάλεσμα για βοηθητικούς ηθοποιούς.

Βοηθητικούς ηθοποιούς ζητά η παραγωγή της νέας χολιγουντιανής ταινίας που θα γυριστεί τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και στη Δράμα, με πρωταγωνιστές τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Σκοτ Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ερμηνείας (Α’ και Β’ ανδρικού ρόλου) Ρόμπερτ ντε Νίρο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την ταινία «Tin Soldier», της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 2 Ιουνίου στη Δράμα και θα διαρκέσουν για έναν ολόκληρο μήνα, δηλαδή μέχρι τις 2 Ιουλίου. Πρόκειται για ταινία δράσης και οι κομπάρσοι θα κληθούν να υποδειθούν τους στρατιωτικούς, πράκτορες FBI, ειδικές ομάδες και αστυνομικούς σε σκηνές με δράση και οπτικά εφέ πυροβολισμών κι εκρήξεων.

  • Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο με τον Μίκη Σταματίδη που θα συμμετέχει στην ταινία.

/

Από την παραγωγή ζητούνται βοηθητικοί ηθοποιοί:

α) Ενήλικες ηλικίας 18-50, Καυκάσιους, Λατίνους, Αφροαμερικάνους και Ασιάτες.
β) Παιδιά 5-13 ετών, όλων των προαναφερόμενων φυλών, για 2-7 ημέρες το καθένα
γ) Και 3 μωρά κάτω του έτους για μια σκηνή.

Τα παιδιά θα παραβρίσκονται στο σετ μαζί με τους γονείς τους, οι οποίοι σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι καλοδεχούμενοι να παίξουν κι αυτοί, όπου το επιτρέπει η σκηνή.

Τα γυρίσματα θα είναι κυρίως νυχτερινά, διάρκειας έως 11 ωρών, ενώ για τα παιδιά θα διαρκέσουν έως 5-6 ώρες.

Η μεταφορά των βοηθητικών ηθοποιών σε εκτός πόλης τοποθεσίες θα γίνει από την παραγωγή.

Γράφει Σμαρώ Γιαννούλη