Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας ευχαριστεί τον Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού
Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπάλληλων Πιερίας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού και Επίτιμου Μέλους του Συλλόγου μας, Χρήστου Κομπατσιάρη, να διοργανώσει εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας για τους συναδέλφους μας στην αίθουσα του Δ.Σ. και μπουφέ στην πλατεία του Δημαρχείου στο Αιγίνιο.
Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος και να ενδυναμώσουν οι σχέσεις μεταξύ των συναδέλφων που εργάζονται καθημερινά για το καλό της τοπικής μας κοινωνίας.
Τέτοιες ενέργειες ενισχύουν το αίσθημα της ενότητας, της εκτίμησης και της συνεργασίας, που είναι τόσο σημαντικά και απαραίτητα στην εποχή μας και μπορούν να δράσουν καταλυτικά στην ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου.
Σας συγχαίρουμε τόσο για την έμπρακτη υποστήριξή σας προς τους συναδέλφους και το Σύλλογο μας, που πάντα τον τιμάτε με τις πρόσκληση σας, και για τη δημιουργία μιας ζεστής και φιλικής ατμόσφαιρας με χαμόγελα και ειλικρινή αμοιβαία εκτίμηση.
Ευχόμαστε το 2025 να είναι γεμάτο υγεία, αγάπη, ευτυχία, δημιουργία και επιτυχίες για όλους μας.
Με εκτίμηση,
Η Γενική Γραμματέας
Κατερίνα Τζημαγιώργη
Ο Πρόεδρος
Ηλίας Πογιαρίδης