Σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία – Φιλανθρωπική δράση, προέβησαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας και ο Σύλλογος προστασίας παιδιών «Βενιαμίν» για τις Άγιες μέρες που έρχονται.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο παιδικό χριστουγεννιάτικο χορό και το ποσό που θα δαπανούσε για αυτόν να διατεθεί για την αγορά των αγαθών του Χριστουγεννιάτικου και Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού,  οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης  βρέθηκε στο περίπτερο του Βενιαμίν στον πεζόδρομο της Κατερίνης και μοίρασε τρόφιμα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι αρκετών οικογενειών.

Τα μέλη του Δ. Σ. που συμμετείχαν στη διανομή ήταν ο Κώστας Ξόμαλης (πρόεδρος), ο Αθ. Μακρής, ο Γ. Φόλιος, ο Γ. Ελεκίδης, η Ι. Λάμπρο,  Γ. Γκουνέλας και ο Δ. Γκόλτσιος.

Ο πρόεδρος του Βενιαμίν Άρης Πετρίδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ένωσης Αστ. Υπαλλήλων Κωνσταντίνο Ξόμαλη για τη συμβολή  και την υποστήριξη στις δράσεις του Συλλόγου και του χάρισε μία αναμνηστική πλακέτα και την εικόνα του Χριστού.

Δείτε τι είπαν στον «Ντελάλη» οι δύο πρόεδροι