Scroll to top

Ο υπ. δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Τσουπέης ανακοίνωσε υποψηφίους του συνδυασμού του (VIDEO & ΦΩΤΟ)


- 21 Φεβρουαρίου 2019

 •  

  Τους πρώτους 25 υποψηφίους του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης Κατερίνης» ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Τσουπέης. Παράλληλα παρουσίασε τις βασικές γραμμές και στόχους της παράταξής του για τον Δήμο:

  «Σήμερα βρισκόμαστε για να σας παρουσιάσουμε ορισμένους από τους υποψήφιους της “Λαϊκής Συσπείρωσης”. Ζητάμε να μας στηρίξετε για να γίνουμε η λαϊκή αντιπολίτευση, η αντίσταση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται και στους δήμους σαν συνεχεία της κεντρικής πολιτικής.

  Δεν πρόκειται να σας μιλήσουμε προσχηματικά, όπως όλοι οι άλλοι για την μείωση της χρηματοδότησης από το κράτος προς τους δήμους, που αντί να διεκδικούν αύξηση των κρατικών πόρων κρύβονται πίσω από την αυτήν.
  Ποια είναι η κατεύθυνση που έχουν ως προς την αντιμετώπιση  της μείωσης; Από τη μια με αύξηση της ανταποδοτικότητας, δηλαδή να βάλουμε πάλι το χέρι στη τσέπη και από την άλλη με παραχώρηση δημοτικών υπηρεσιών, όπως γίνεται σε πολλούς δήμους στα χεριά ιδιωτών, που πάλι θα αυξήσουν το κόστος  αυτών για μας χωρίς να γίνουν ποιοτικότερες όπως ισχυρίζονται.

  Εμείς δεν θα παραδώσουμε δημοτική περιούσια η δημοτικές υπηρεσίες. Θα βάλουμε εμπόδια στη πρακτική του δήμου-μάνατζερ επιχειρηματιών ή δήμου φοροεισπράκτορα.

  Θα στηρίξουμε όλες τις λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους με την πλήρη λειτουργία των κοινωνικών δομών, με μειώσεις η καταργήσεις δημοτικών τελών σε ευπαθείς ομάδες όπως άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι, δεν θα συνεχίσουμε να στέλνουμε κατασχέσεις στη φτωχολογιά, αντίστοιχα θα μειώσουμε η θα καταργήσουμε τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς.

  Θα σταθούμε δίπλα στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών, θα υλοποιήσουμε και αυτό το σχεδιασμό και προγραμματισμό των υποδομών καλύτερα και αποτελεσματικότερα.

  Οι υποψήφιοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” είναι οι διπλανοί μας, οι γείτονες μας, οι συνάδελφοι στον χώρο εργασίας μας, οι άνεργοι φίλοι μας, είναι οι άνθρωποι που έχουν τις ίδιες έννοιες και προβλήματα με μας, που μας καταλαβαίνουν, που μας συμπαραστέκονται στα δύσκολα αλλά κυρίως είναι αγωνιστές, δεν έσκυψαν το κεφάλι, δεν αποδέχονται την κοινωνική αδικία και το ότι δεν ικανοποιούνται οι σύγχρονες ανάγκες τους».

  Στη συνέχεια ο κ. Τσουπέης ανακοίνωσε τους 25 υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

  1)  Ευαγγελόπουλος Ιωάννης, Συνταξιούχος, Μέλος του Δ.Σ. του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ  Κατερίνης

  2)  Γκούνης Νίκολαος, Εκπαιδευτικός

  3)  Αμανατίδης Βασίλειος (Βάσιας), Συνταξιούχος

  4)  Κιτοπούλου Σοφία, Ιδιωτική υπάλληλος, Μέλος του Δ.Σ. του συνδικάτου ιδιωτικών υπαλλήλων νομού Πιερίας «η Πρωτοπορία», πτυχιούχος Φιλοσοφικής

  5)  Κάλφα Αναστασία, Συνταξιούχος

  6)  Μαβίδης Πέσιτς Δημήτριος, Εργαζόμενος στον κλάδο επισιτισμού τουρισμού, πτυχιούχος Φιλοσοφικής ΑΠΘ

  7)  Κεμερίδης Γεράσιμος (Μάκης), Συνταξιούχος

  8)  Ριαλάς Γεώργιος, εκπαιδευτικός, Μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πιερίας

  9) Μεταξιώτης Δημήτριος, Συνταξιούχος, Μέλος της Ένωσης Γονέων Δήμου Κατερίνης

  10)  Ρούτσας Κωνσταντίνος, Αυτοαπασχολούμενος, πρώην πρόεδρος σωματείου ψυκτικών, πρώην μέλος της Ομοσπονδίας βιοτεχνών εμπόρων Κατερίνης, πρώην μέλος διοίκησης ΓΕΣΕΒΕ

  11)  Νικολαΐδου Πολυξένη (Ξένια), Συνταξιούχος γιατρός

  12)  Νικολαΐδου Φωτεινή, Εκπαιδευτικός

  13)  Ορφανίδης Χρήστος, Συνταξιούχος, Πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά»

  14)  Στεφανίδης Κωνσταντίνος, Αυτοαπασχολούμενος

  15)  Τερζοπούλου Κατερίνα (Καίτη), Συνταξιούχος

  16)  Τεκτονίδης Κωνσταντίνος, ιδιωτικός υπάλληλος, πτυχιούχος Φιλοσοφικής ΑΠΘ

  17)  Κλιγκόπουλος Στέλιος, Συνταξιούχος, πρώην Πρόεδρος του συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «η Πρωτοπορία», πρώην μέλος του Δ.Σ. του σωματείου των οικοδόμων, των εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ, της Διοίκησης του Ε.Κ.Κ.

  18)  Αετόπουλος Αναστάσιος, Εκπαιδευτικός

  19)  Καρακούσης Θεόδωρος, Συνταξιούχος

  20)  Καρακούσης Βασίλειος, Εκπαιδευτικός

  21)  Σαραφίδου Κατερίνα (Κατίνα), Συνταξιούχος

  22)  Παπαγεωργίου Αρχοντία, Φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ

  23)  Ζάχου Μαργαρίτα, Φαρμακοποιός

  24)  Αβραμίδης Χαράλαμπος (Χάρης), Αυτοαπασχολούμενος

  25)  Αϊδινόπουλος Βασίλειος, Εκπαιδευτικός

  Κλείνοντας ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε:

  «Ζητάμε από όλους τους προοδευτικούς συμπολίτες μας, ριζοσπάστες, αγωνιστές, συνδικαλιστές, αριστερούς αλλά και συντηρητικούς που ανήκουν στα λαϊκά στρώματα να στηρίξουν τη “Λαϊκή Συσπείρωση”. Να γίνει ο δήμος Κατερίνης ο νέος δήμος Πάτρας, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου, Καισαριανής και Ικαρίας».

   

   

   

 • Δείτε επίσης...