Scroll to top

«Οι δύο όψεις της ζωής»: Η σκυλίτσα που βασανίστηκε φρικτά, υιοθετήθηκε από τον Μαυρίδη


- 18 Σεπτεμβρίου 2019

 •  

   

  H Παλόμα, το κουτάβι που έγινε γνωστό σε όλη την Ελλάδα γιατί βρέθηκε φρικτά βασανισμένο και ακρωτηριασμένο, βρήκε το καλύτερο σπίτι. Υιοθετήθηκε από τον Γιώργο Μαυρίδη, που έχει εκφράσει επανειλημμένα τα φιλοζωικά του αισθήματα: Η σκυλίτσα του, η Μόλυ, είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κατοικίδια στη σόουμπιζ. Επιπλέον, το καλοκαίρι ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist γύρισε ένα σποτ για τη Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης, παρακινώντας τον κόσμο να υιοθετήσει ένα αδεσποτάκι.

  Η είδηση της υιοθεσίας της Παλόμα από τον Μαυρίδη έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες και τη Δευτέρα η φιλοζωική ομάδα adespotoulia Xanthis έκανε μια ανάρτηση στο Facebook με τον Γιώργο Μαυρίδη να έχει από τη μία πλευρά τη Μόλυ και από την άλλη το νέο μέλος της οικογένειάς του, την Παλόμα. «Την αγάπησε και την πόνεσε όλη η Ελλάδα. Χάρη στο Γιώργο και την Μόλυ θα συνεχίσουμε να τη χαιρόμαστε. Η Παλόμα θα μας θυμίζει τις δύο όψεις της ζωής!» έγραφε η λεζάντα.

  Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

   

  Την αγάπησε και την πόνεσε όληΗ Ελλάδα .Χάρη στο Γιώργο και την Μόλυ θα συνεχίσουμε να την χαιρόμαστεΗ παλόμα θα μας θυμίζει τις δυο όψεις της ζωης!

  Gepostet von Adespotoulia Xanthis am Montag, 16. September 2019

   

  Όμως τα τραύματα της σκυλίτσας θα κάνουν καιρό να κλείσουν. Ο μαραθώνιος της θεραπείας της δεν έχει ακόμα τελειώσει, από τη στιγμή μάλιστα που νέες κτηνιατρικές εξετάσεις έφεραν στο φως έναν ακόμα φρικτό τραυματισμό από τα βασανιστήρια που υπέστη. Την επόμενη μέρα η φιλοζωική ομάδα ανέβασε μια ακόμα φωτογραφία του Μαυρίδη και της Παλόμα στον κτηνίατρο, μαζί με το παρακάτω κείμενο:

  «Καλημέρα σε όλους.

  »Από χθες η μικρή μας φίλη πέρασε στα χέρια του Γιώργου.

  »Όσο χαρούμενοι και να είμαστε για την εξέλιξη αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ό,τι ο Γιώργος ξεκίνησε τις απαραίτητες ενέργειες για να προσφέρει στην μικρή την καλύτερη ζωή και αυτή δυστυχώς ξεκινάει από κλινικές και εξετάσεις, σύμφωνα με καθοδήγηση του κου Κοράι.

  »Και λέμε δυστυχώς γιατί η μικρή έχει μεγαοισοφάγο ισοφαγικη παλινδρομιση, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να τρώει σαν φυσιολογικό ζώο.

  »Ξεκίνησε θεραπείες με κορτιζόνη για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα.

  »Το πιο οδυνηρό είναι ότι το πρόβλημα το απέκτησε αφού το τέρας που την βασάνισε της έριχνε και “οξύ” μεσα στο στόμα, ναι καλά ακούσατε οξύ στο στόμα, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει μια τεράστια φλεγμονή στον οισοφάγο.

  »Όλο αυτό το διάστημα που η μικρή φιλοξενούταν από τον γιατρό μας τον Κοράι, της δόθηκαν οι απαραίτητες θεραπείες.

  »Αλλά λόγω της έλλειψης ακτινολογικού με βάριο δεν ήταν δυνατή η σημερινή διάγνωση.

  »Γνωρίζοντας ο Γιώργος την κατάσταση

  »Ανέλαβε πλήρως την μικρή,

  »Η οποία νοσηλεύεται.

  »Για μια ακόμη φόρα αποκαλύπτει την υπευθυνότητα και την αγάπη του.

  »1:Ας ευχηθούμε στον Γιώργο καλή δύναμη στον Γολγοθά του και να ξέρει ότι εμείς θα είμαστε δίπλα του σε ότι χρειαστεί.

  »2: Ας ξυπνήσει επιτέλους κάποιος στην αστυνομία και να καταλάβει ότι αυτός που ρίχνει οξύ μέσα στόμα ενός σκύλου, του κόβει το πόδι, το αυτί το καίει με οξύ σε όλο το σώμα και προσπαθεί να το τεμαχίσει σε κομμάτια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

  Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

   

  Καλημέρα σε όλους.Απο χθες η μικρή μας φίλη πέρασε στα χέρια του Γιώργου.Όσο χαρούμενοι και να είμαστε για την εξέλιξη…

  Gepostet von Adespotoulia Xanthis am Dienstag, 17. September 2019

   

  Πηγή: womantoc.gr

 • Δείτε επίσης...