Scroll to top

Δήλωση Μπάμπη Μπρουσκέλη


- 11 Μαΐου 2018

 • Όσοι αποφασίζουμε για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σήμερα, βάζουμε ένα λιθαράκι για την ΕΛΛΑΔΑ αύριο

  Φίλες και φίλοι,

  Η Ελληνική κοινωνία παρακολουθεί με τεράστια αγωνία τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στη χώρα, προσπαθώντας να βρει διεξόδους στα προβλήματά της, στη συνεχή φτωχοποίηση και την εξίσωσή θεσμών, αρχών και αξιών προς τα κάτω. Η Ελληνική κοινωνία αποζητά σταθερό βηματισμό στην καθημερινότητά της, την κανονικότητα που εξελίχθηκε σε ζητούμενο και όχι αυτονόητο και την προοπτική της αυριανής μέρας τόσο για τη νέα γενιά, όσο για και για την τρίτη ηλικία.

  Για να εξασφαλίσουμε προοπτική με ανοιχτούς ορίζοντες για τη γενιά που έρχεται και την ομαλότητα σε αξιοπρεπείς συνθήκες για την τρίτη ηλικία, κυρίαρχα οφείλουμε να προτάξουμε την εξασφάλιση της αυριανής μέρας για το παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας που ακόμη αντιστέκεται, μοχθεί, εργάζεται, παράγει, επενδύει, εξάγει και δημιουργεί πλούτο εντός συνόρων.

  Η Ελληνική κοινωνία ψάχνει σήμερα των εκφραστή των αγωνιών, της που θα εγγυηθεί αύριο με σιγουριά και αποφασιστικότητα την προοπτική του μέλλοντός της.

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεπής στις αρχές και στις αξίες που πρεσβεύει ως επικεφαλής της μεγάλης φιλελεύθερης, δημοκρατικής, λαϊκής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, κερδίζει κάθε μέρα την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων Ελλήνων, με την απαρέγκλιτα υπεύθυνη στάση και το υψηλό πατριωτικό φρόνημα που τον διακρίνει.

  Η Νέα Δημοκρατία αναλάμβανε πλήρως την βαριά ευθύνη να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να αποτελεί τον στυλοβάτη της χώρας και του έθνους, σε όλες τις κρίσιμες και δύσκολες συγκυρίες. Από την ίδρυσή της από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή που έβγαλε τη χώρα από το τέλμα εώς και σήμερα, όλοι οι ηγέτες μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και άφησαν θετικό πρόσημο στη χώρα.

  Η Ελληνική κοινωνία δεν αντέχει περαιτέρω εμπαιγμό, δεν έχει άλλα αποθέματα υπομονής και δεν αξίζει τον καθημερινό ευτελισμό από τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ιστορικά ο τόπος, που ισοπέδωσε την Ελλάδα τόσο εσωτερικά, όσο και το διεθνή της ρόλο, την αξιοπιστία και τη θέση της.

  Σήμερα αποτελεί και πάλι ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας να αναλάβει αποφασιστικά και με την ισχυρότερη δυνατή εντολή και εμπιστοσύνη των πολιτών, τα ηνία της χώρας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος και μεγαλύτερο διακύβευμα για τους Έλληνες διότι η επιλογή της επόμενης μέρας δεν είναι δεξιά ή αριστερά, αλλά ΜΠΡΟΣΤΑ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή ΠΙΣΩ με οποιαδήποτε άλλη επιλογή!

  Όλοι όσοι αγωνιούμε, πιστεύουμε, συμμετέχουμε και αποφασίζουμε για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σήμερα, βάζουμε ένα λιθαράκι για την ΕΛΛΑΔΑ αύριο. Όχι μόνο για το ΚΟΜΜΑ, αλλά κυρίαρχα για τη ΧΩΡΑ.

  Σε αυτήν την προσπάθεια όχι απλά δεν περισσεύει κανένας, αλλά είναι απαραίτητη η συμμετοχή μιας πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας. Γι’ αυτό το λόγο σας καλώ να συμμετέχετε στη διαδικασία ανάδειξης νέων προέδρων και προεδρείων ΝΟ.Δ.Ε., ΔΗΜ.Τ.Ο. και αντιπροσώπων για το επόμενο συνέδριο της Ν.Δ., ανεξάρτητα από το ποιους θα επιλέξετε. Η μεγάλη συμμετοχή αποτελεί οξυγόνο για τη Νέα Δημοκρατία και ενισχύει τη φωνή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για να εκφράσουμε όσο το δυνατό περισσότερους πολίτες και μεγαλύτερο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και για αυτό το σκοπό η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται ανθρώπους αφιερωμένους. Χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό να διαχειριστεί με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης την εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας και τη στελέχωση των οργάνων της. Ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν αποδείξει ότι και θέλουν και μπορούν να προτάσσουν το “εμείς” έναντι του “εγώ”. Ανθρώπους που απευθύνονται και έχουν ερίσματα στην ανοικτή κοινωνία των πολλών και όχι στις κλειστές συντεχνίες των λίγων. Ανθρώπους που ενώνουν και δεν αφαιρούν, συνθέτουν και δεν διαιρούν.

  Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, διεκδικώ την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.

  Γιατί όλοι ΜΑΖΙ κερδίζουμε!

  Μπάμπης Μπρουσκέλης
  Δικηγόρος
  Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας

 • Δείτε επίσης...