Συστατικά
2 τορτίγιες, 25 εκ./μία
5 φέτες τσένταρ
5 φέτες ζαμπόν, βραστό

 

Μέθοδος Εκτέλεσης

Κόβουμε τις τορτίγιες σε 2 ορθογώνια 14×18 εκ.
Το κάθε ορθογώνιο το κόβουμε σε τρία ίσα μέρη ώστε να έχουμε 6 παραλληλόγραμμα.
Κόβουμε τις φέτες του τυριού και του ζαμπόν σε 4 τετράγωνα.
Σε κάθε κομμάτι τορτίγιας βάζουμε τρία κομμάτια τυρί και τρία κομμάτια ζαμπόν εναλλάξ. Τα κομμάτια του τυριού, του ζαμπόν και από τις τορτίγιες που περισσεύουν… τα τρώνε τα παιδιά μας!
Διπλώνουμε στη μέση τις τορτίγιες και πατάμε με τα δάχτυλά μας ώστε να σταθεροποιηθούν τα “βιβλία” μας.

Γράφουμε και ζωγραφίζουμε τη μπροστινή πλευρά της κάθε τορτίγιας με τα στυλό ζαχαροπλαστικής ώστε να μοιάζουν όλες με σχολικά βιβλία.
Καλή σχολική χρονιά!

 

Tip

Μπορούμε στις τορτίγιες να βάλουμε οποιοδήποτε τυρί και αλλαντικό της αρεσκείας μας!

 

 

 

 

Πηγή: akispetretzikis.com