Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε πριν λίγη ώρα ο εν ενεργεία διευθυντής δημοτικού σχολείου της Πιερίας, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Είχε προηγηθεί μήνυση 28χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση πριν από 14 χρόνια.

Ακολούθησε έρευνα των διωκτικών αρχών κατόπιν εισαγγελικής εντολής και στην κατοχή του δασκάλου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ανάμεσα στο οποίο και υλικό, που φέρεται να απεικονίζεται και η μηνύτρια. Υπό αυτές τις συνθήκες εκδόθηκε ένταλμα, σε εκτέλεση του οποίου ο κατηγορούμενος συνελήφθη. Οι πράξεις που περιγράφονταν στο ένταλμα είναι για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή ο διευθυντής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Οι περιοριστικοί όροι που του επέβαλαν εισαγγελέας και ανακριτής είναι αυτοί της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του τρεις φορές τον μήνα και της απαγόρευσης προσέγγισης της καταγγέλλουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του υποστήριξε ότι ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται υποστηρίζοντας πως είναι θύμα σκευωρίας.