Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον Ιωάννη Καρανάτσιο
Μεγάλο πλήθος συγγενών, φίλων και συνοδοιπόρων στην τοπική αυτοδιοίκηση αποχαιρέτησε το απόγευμα της Πέμπτης τον Ιωάννη Καρανάτσιο, ο οποίος υπηρέτησε την περιοχή με συνέπεια για πολλά χρόνια, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό του, που τόσο πολύ αγάπησε. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παϊσίου στη Νέα Έφεσσο, όπου ο εκλιπών είχε πάντα ως «έδρα» του.
Στην κηδεία του παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, η πρώην βουλευτής Πιερίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Μίχου, οι πρώην δήμαρχοι Γρηγόρης Παπαχρήσου και Δημήτρης Καραϊσκος, καθώς και πρώην Κοινοτάρχες πολλών κοινοτήτων της Πιερίας.
Ο Ιωάννης Καρανάτσιος υπήρξε μια σημαντική μορφή για την τοπική κοινωνία, καθώς ασχολήθηκε για χρόνια με τα κοινά, υπηρετώντας από διάφορες θέσεις. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Δίου, Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Νέας Εφέσσου, ενώ νωρίτερα είχε διατελέσει και πρόεδρος της Κοινότητας. Από κάθε θέση, προσπάθησε να αναδείξει και να επιλύσει τα προβλήματα της περιοχής του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει
