Τέλος στα SMS σε 13033 και 13032 από Παρασκευή, δείχνουν όλες οι τελευταίες πληροφορίες αν και ακόμη δεν είναι ξεκάθαρες ειδικά για τα μαγαζιά.

Από το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να είναι παρελθόν, η αποστολή SMS για τις μετακινήσεις μας στο 13033 ίσως και στο 13032 για τις αγορές μας.

Ειδικά το 13033 έχει ατονήσει και πλέον είναι κοινό μυστικό ότι ελάχιστοι στέλνουν για να βγουν από το σπίτι τους.

Την ίδια ημέρα, οι αγορές αναμένεται ότι θα γίνονται ξανά με φυσική παρουσία στα καταστήματα, καθώς καταργείται το click inside και το click away. Ο αριθμός των πελατών στο εσωτερικό του θα συναρτάται από τα τ.μ. του καταστήματος.

Επιπλέον φαίνεται ότι παρατείνεται μετά τις 23:00 κατά μία ή και 2 ώρες το ωράριο κυκλοφορίας, ενώ αντίστοιχα θα παραταθεί και το ωράριο λειτουργίας των χώρων της εστίασης, οι οποίοι θα κλείνουν μισή ώρα πριν από το απαγορευτικό.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής αναμένεται να απελευθερωθούν και οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, με την κυβέρνηση να συστήνει προς τους μη εμβολιασμένους πολίτες, οι οποίοι θα μετακινηθούν σε άλλο νομό, να κάνουν πριν από το ταξίδι self, rapid ή μοριακό τεστ.

 

Πηγή: ieidiseis.gr

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)