Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο θυμόσοφος λαός και έχει απόλυτο δίκιο. Αφού, λοιπόν, καθημερινά στο συγκεκριμένο σημείο στο κέντρο της Κατερίνης δημιουργείται κυκλοφοριακό πρόβλημα από σταθμευμένα πάνω στο πεζοδρόμιο οχήματα, σήμερα το πρωί εργαζόμενοι του Δήμου Κατερίνης προχώρησαν στην τοποθέτηση μεταλλικών διαχωριστικών, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι τα οχήματα να μπορούν να στρίψουν ανεμπόδιστα από την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου προς την οδό 25ης Μαρτίου. Επίσης, οι πεζοί να κυκλοφορούν ελεύθερα, αφού η στάση ή στάθμευση οχημάτων μπροστά στο ζαχαροπλαστείο «Παντελής» δημιουργούσε προβλήματα σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, σε γονείς με καροτσάκια και γενικότερα στη διέλευση των πολιτών.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον τελευταίο μήνα ο «Ντελάλης» κατέγραψε δύο από τις περιπτώσεις (Δείτε λεπτομέρειες εδώ και εδώ) που δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο και μποτιλιάρισμα σε όλο σχεδόν το κέντρο της πόλης, καθώς λόγω παρκαρισμένου οχήματος στο σημείο δεν μπορούσε να στρίψει λεωφορείο των Αστικών ΚΤΕΛ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: