Scroll to top

Προβλέψεις Μαϊου για όλα τα ζώδια


- 3 Μαΐου 2018

 • Κριός

  Δείξε προσοχή στο πόσο επενδύεσαι στις καινούργιες γνωριμίες, τις εξόδους, τις επαφές και τις κουβέντες που κάνεις στην αρχή του μήνα και όσον αφορά τα ερωτικά σου. Θέλεις να χαλαρώσεις, να αναζωογονήσεις την ερωτική σου ζωή και να εκφραστείς, όμως μπορείς εύκολα να χάσει το μέτρο και να βρεθείς να ανακυκλώνεις τελικά τους ίδιους προβληματισμούς. Το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο στις 13 στρέφει την προσοχή σου σε θέματα οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας, τα οποία αναμένεται να ανακαινίσει η διέλευση του Ουρανού στον Ταύρο από τις 15 και για τα επόμενα χρόνια. Αν είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, περιμένεις να δεις σοβαρές αλλαγές στην τσέπη σου και στις σχετικές σου συνήθειες, ενώ οι φιλίες, οι ελεύθερες δραστηριότητες και τα σχέδια σου θα ανάψουν το φυτίλι για να δεις ότι προβλήματα σχετίζονται με τις συνήθειες σου, με την συνδρομή του Άρη στον Υδροχόο από τις 16. Η Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 19 σου ανοίγει την όρεξη για σπιτίσια πράγματα, μαζί με τον σύντροφό σου, όμως τις ισορροπίες κρατά ο Ήλιος μπαίνοντας στους Διδύμους στις 21, καθώς σε διατηρεί κοινωνικό, ανοιχτό, κεφάτο και γεμάτο όρεξη για εξόδους, φλερτ και μετακινήσεις. Με την είσοδο και του Ερμή στους Διδύμους, στις 30, ξανά  θυμάσαι θέματα ρουτίνας και εργασίας και είσαι έτοιμος να τρέξεις όσο χρειάζεται για να τα αποκαταστήσεις.

  Ταύρος

  Στην αρχή του μήνα, υπάρχει μία γενική αναστάτωση στις σχέσεις σου κι έχεις να αντιμετωπίσεις μάλλον ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις κι ευτυχώς έχεις τη σταθερότητα και την ψυχραιμία που χρειάζεται, τουλάχιστον εξωτερικά, για να κάνεις τους απαραίτητους χειρισμούς. Πρωταγωνιστής του μήνα ωστόσο είναι ο πλανήτης Ουρανός, καθώς στις 15 μπαίνει στο ζώδιό σου όπου και θα παραμείνει για την επόμενη επταετία. Αναμένεται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου καθώς και την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Περιμένεις αλλαγές και στην εμφάνισή σου, ενώ καλό θα ήταν στο εξής να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι αφορά το σώμα σου, από τον τρόπο που κινείσαι μέχρι τον τρόπο που τρέφεσαι και μεριμνάς για την υγεία σου. Με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο στις 16, καλό θα ήταν να περιμένεις ραγδαίες εξελίξεις στο πεδίο της καριέρας και του γάμου σου που αναμένεται να σε επηρεάσουν σε βάθος, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, από τις 19, θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις μία αίσθηση συνέχειας και να κουβεντιάσεις με διάθεση συμβιβασμού ό,τι σου προκύψει προσωπικά κι επαγγελματικά. Άλλωστε ο Ήλιος στους Διδύμους, θα φωτίζει από τις 21 το πεδίο των οικονομικών και των κεκτημένων σου, βοηθώντας σε να περιορίσεις τους κλυδωνισμούς. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στις 30 θα σε βοηθήσει να κάνεις τον απολογισμό κερδών-ζημιών των όσων σου συμβαίνουν.

  Δίδυμος

  Οι εξελίξεις στα ερωτικά σου, κρυφές και φανερές, θα μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον σου στην αρχή του μήνα, αν δεν αφιέρωνες ένα ικανό ποσοστό της σκέψης και δράσης σου σε σχέδια, φίλους και χόμπι. Βέβαια από τις 13, οπότε ο κυβερνήτης σου Ερμής μπαίνει στον Ταύρο, η εσωστρέφεια σου αυξάνεται και η διάθεσή σου παίρνει την κατιούσα λόγω εξελίξεων στο σπίτι αλλά και δικών σου προσωπικών συλλογισμών. Η έλευση του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου και τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο στις 15, εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία ότι φοβίες και ασυνείδητα θέματα λειτουργούν ανασταλτικά για την εξέλιξή σου πρόκειται να έρθουν στην επιφάνεια. Οι εσωτερικές εντάσεις, σωματικές και ψυχολογικές τείνουν να αυξηθούν και η υγεία σου θα χρειαστεί στο εξής μια πολύ ποιοτικότερη ρουτίνα. Αποδέξου ότι «ουδέν κρυπτόν υπό την ήλιον» και προσπάθησε να κινείσαι ανάλογα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 19 θα λειτουργήσει εξισορροπητικά, υποστηρίζοντας σε συναισθηματικά και οικονομικά, τουλάχιστον έως ότου ο Ήλιος μπει στο ζώδιό σου στις 21, ανανεώνοντας το ενεργειακό σου απόθεμα. Οι γνωριμίες και επαφές της περιόδου σε επαναφέρουν στον επικοινωνιακό, ευρηματικό και πολυμήχανο εαυτό σου. Τέλος, το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιό σου στις 30 σε ωθεί να δεις τα πράγματα αντικειμενικότερα και να εκφραστείς πιο εύστοχα κι αποτελεσματικά καθώς αισθάνεσαι ότι έχεις τη στήριξη της οικογένειάς σου και τις βάσεις για να το κάνεις.

  Καρκίνος

  Η σχέση σου και τα παιδιά σου δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις λεπτό στην αρχή του μήνα κι αυτό έρχεται με την κούρασή του και σου υπενθυμίζει ότι χρειάζεται να φροντίσεις καλύτερα το σώμα σου και, κάπως, να βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο. Σε αυτό σε βοηθά το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο στις 13 που σε εστιάζει σε φιλίες, σχέδια και χόμπι, κυρίως όμως η είσοδος του Ουρανού στο ίδιο ζώδιο στις 15. Ο τελευταίος ανοίγει μία επταετή περίοδο κατά την οποία αναμένεται να δεις πολλές αλλαγές στον φιλικό σου κύκλο, στο πώς αξιολογείς τις έξω επαγγελματικές σου ασχολίες και στα σχέδιά σου. Η όποια ανασφάλεια ή έλλειψη βιώνεις σε επίπεδο συναισθήματος, συντροφικότητας, μοιράσματος θα έχει άμεσες και δραστικές συνέπειες στους προαναφερθέντες τομείς. Πάντως η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 19 θα λειτουργήσει εξισορροπητικά, καθώς θα υπογραμμίσει τη στήριξη που έχεις από τους δικούς σου ανθρώπους και θα έλξει την φροντίδα και τη στοργή που χρειάζεσαι. Και χρειάζεσαι αρκετή, καθώς με την είσοδο του Ηλίου στους Διδύμους στις 21 αισθάνεσαι αρκετά κουρασμένος και μόνος κι όχι στα πλέον αισιόδοξα σου. Το πέρασμα του Ερμή στο ίδιο ζώδιο στις 30 σηματοδοτεί μία περίοδο κατά την οποία σκέφτεσαι πάρα πολλά κι αναθεωρείς ακόμη περισσότερα, ωστόσο σου είναι δύσκολο να τα εκφράσεις.

  Λέων 

  Επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια, είτε πρόκειται για εξόδους με φίλους, είτε για το πώς θα βρεις ελεύθερο χρόνο, σου δίνουν μεγάλη χαρά στην αρχή του μήνα και λειτουργούν εξισορροπητικά για την πιεστική σου ρουτίνα. Το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο στις 13 στρέφει τη σκέψη σου αποφασιστικά στην καριέρα και τον γάμο σου, με αφορμή τα χρήματα και το πού κατευθύνονται τα πράγματα, προετοιμάζοντας το έδαφος για την έλευση του Ουρανού στο ίδιο ζώδιο στις 15. Στην επταετή του διέλευση στον Ταύρο, πρόκειται να αλλάξει ριζικά ό,τι αφορά τους επαγγελματικούς σου στόχους, καθώς και την κοινωνική σου κατάσταση, με αφορμή τη λύση συνεργασιών και σχέσεων και την ανάδυση άλλων καινούργιων που θα αποκαλύψουν ό,τι προβλήματα υπάρχουν σχετικά. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 19 σε βοηθά να αναδιευθετήσεις εσωτερικά τις προτεραιότητές σου, χωρίς όμως να αποφεύγεις μία γλυκόπικρη αίσθηση για ό,τι τελειώνει. Παράλληλα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να αποτοξινώσεις σώμα και πνεύμα ενόψει του επερχόμενου καλοκαιριού. Με το πέρασμα του Ηλίου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21 και 30 αντίστοιχα, φωτίζεται το πεδίο των μελλοντικών σου σχεδίων, ενώ η σκέψη, ο χρόνος και το χρήμα σου επενδύονται σε φιλίες, δικτύωση, στον ελεύθερό σου χρόνο, καθώς όλα σε βοηθούν να κάνεις τις μεγάλες μεταβάσεις που εγκαινιάζονται τώρα.

  Παρθένος

  Η καριέρα και ο γάμος σου και το αν και κατά πόσο καλύπτουν τις ανάγκες σου για ποικιλία, καινούργια κι ανάλαφρα πράγματα, βρίσκονται στο επίκεντρο, στις αρχές του μήνα. Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στον Ταύρο στις 13 βοηθά το νου σου και τις εξελίξεις να ξεκολλήσουν, καθώς η σκέψη σου γίνεται πρακτικότερη και έχεις καινούργιες κι αποτελεσματικές ιδέες. Τα πράγματα ωστόσο ταρακουνάει για τα καλά η έλευση του Ουρανού στο ίδιο ζώδιο στις 15, όπου και θα παραμείνει για μία επταετία. Σε αυτό το διάστημα, θα δεις τους κόπους σου να σου ανοίγουν καινούργιους δρόμους, επαγγελματικά, σε επίπεδο επιμόρφωσης, ακόμη και κυριολεκτικά. Παράλληλα, αλλάζει ριζικά η σχέση με το ευρύτερο συγγενικό σου κύκλο, ενώ αναμένονται ριζικές αλλαγές στις παρέες και τον τρόπο διασκέδασης σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 19, σιγοντάρει τη «φευγάτη» αυτή ενέργεια και τονίζει την ανάγκη σου να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου, να πάρεις φροντίδα και στοργή και να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να διασφαλιστείς οικονομικά στο μέλλον. Το πέρασμα του Ηλίου και του Ερμή στους Διδύμους στις 21 και 30 αντίστοιχα φέρνει κουβέντες, ειδήσεις και κινητικότητα στα επαγγελματικά σου και συνειδητοποιείς πόσα πράγματα έχουν γίνει τελικά εν αγνοία σου.

  Ζυγός 

  «Καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν» είναι το σύνθημα των αρχών του μήνα, καθώς όσα συμβαίνουν στην ερωτική και προσωπική σου ζωή εν γένει σε ανανεώνουν και σε κάνουν να έχεις ανάγκη κόσμο, εξόδους, εκδρομές και καινούργιες παραστάσεις. Ασχέτως αν λίγο βαθύτερα μέσα σου και στο σπίτι σου οι συγκρούσεις συνεχίζονται. Το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο στις 13 κλέβει αρκετή από την αισιοδοξία σου, καθώς το μυαλό σου κολλάει στην έννοια του (ανεπαρκούς κατά τη γνώμη σου) κέρδους οικονομκού ή συναισθηματικού. Τα πράγματα έρχεται να βάλει στη θέση τους ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 15 και για μία επταετία. Αναμένεται να δημιουργήσει ικανή αναστάτωση και αλλαγές τόσο στον ψυχολογικό σου διάκοσμο, όσο και στο κρεβάτι και το μοιρασμένο πορτοφόλι. Ο έρωτας, τα παιδιά και η παράμετρος «χαρά της ζωής» γίνονται ο δυναμίτης που μπορεί να τινάξει στον αέρα κάθε έννοια συντροφικότητας, συνεργασίας και σχέσης που δεν τραβάει στην ανηφόρα. Ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στον Καρκίνο από τις 19, υπογραμμίζει τη σημασία των ποιοτικών σχέσεων και συνεργασιών για την καριέρα και την υλοποίηση των στόχων σου. Ανακούφιση σου προσφέρει το πέρασμα του Ηλίου και του Ερμή στους Διδύμους στις 21 και 30 αντίστοιχα, καθώς σου κάνει ένεση αισιοδοξίας και χαράς και φέρνει γνώση κι ευκαιρίες που σε βοηθούν να λύσεις υπάρχοντα προβλήματα, καθώς και να σχετιστείς με καινούργιους και καταλληλότερους ανθρώπους.

  Σκορπιός

  Να τσαλακώνεσαι ανάμεσα στα σεντόνια και σε λογιστικά φύλλα για το πώς θα πάνε καλύτερα τα ερωτικά σου κι ο κοινός προϋπολογισμός σε βρίσκει ο μήνας. Σε δυσκολεύει το ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις παλιές φόρμουλες και να μείνεις ικανοποιημένος. Το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο στις 13 σε κοινωνικοποιεί και με το παραπάνω σε αναζήτηση ερωτικής ικανοποίησης ή καινούργιων συνεργασιών για το μέλλον σου. Τη μεγάλη ανατροπή όμως φέρνει η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 15, όπου και θα παραμείνει για μία επταετία. Αναμένεται να δημιουργήσει ραγδαίες και ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σου, πρωτίστως προσωπικές, δευτερευόντως επαγγελματικές, καθώς θα φέρει στην επιφάνεια οποιαδήποτε τριβή και πρόβλημα υπάρχει σε βαθύτερο επίπεδο. Παράλληλα σηματοδοτεί την ανάδυση νέων πιθανοτήτων σε αυτόν τον τομέα, ως προϊόν των αλλαγών που έχουν ήδη συντελεστεί εντός σου τα προηγούμενα χρόνια. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 19 εντείνει τις τάσεις φυγής σου, είτε πρόκειται για φυγή από μία ακατάλληλη σχέση, είτε πρόκειται για αναδιοργάνωση της ρουτίνας της με περισσότερη φροντίδα, ενσυναίσθηση και έξοδο από την αποστασιοποίηση και την απομόνωση. Το πέρασμα του Ηλίου και του Ερμή στις 21 και 30 αντίστοιχα στο ζώδιο των Διδύμων υπογραμμίζει το πόσο οι αλλαγές, ακόμη και αναγκαίες, ακόμη και θετικές δεν σου πέφτουν ελαφριές και οριοθετεί μία περίοδο κατά την οποία τα πάθη, τα λάθη, οι ενοχές, οι φόβοι, οι ζήλειες και οι «δύσκολες» κουβέντες είναι στο προσκήνιο, είτε πρόκειται για τα ερωτικά σου, είτε για τα μοιρασμένα οικονομικά σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

  Τοξότης 

  Σε κοινωνικό κρεσέντο και ζευγαρές καταστάσεις σε σπρώχνουν τόσο η δουλειά όσο και ο ελεύθερος σου χρόνος στην αρχή του μήνα, επιβεβαιώνοντας μάλλον παρά βοηθώντας κάποια πράγματα που συνειδητοποιείς σε σχέση με το σπίτι και τα οποία προσπαθείς να αγνοήσεις. Το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο στις 13 σε αναγκάζει να τρέξεις και να ασχοληθείς με πρακτικότερα ζητήματα με αφορμή τη σχέση και τη δουλειά σου. Με την είσοδο του Ουρανό επίσης στον Ταύρο στις 15 και για μία επταετία, περιμένεις την διαμόρφωση καινούριων δυναμικών στην ζωή σου, με την μορφή σχέσεων, ειδήσεων ή γνωριμιών τα οποία αναμένεται να αναδιοργανώσουν ολοκληρωτικά την καθημερινότητά του. Παράλληλα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σου και κυρίως στην οδήγηση, καθώς είσαι λάτρης της ταχύτητας και η επιρρέπεια σου σε τραυματισμούς αυξάνεται κάθετα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 19 υπογραμμίζει ότι η προσαρμογή στις αλλαγές αρχικά σε αφήνει αρκετά ανικανοποίητο έστω κι αν δημιουργεί καινούριες προοπτικές. Τέλος το πέρασμα του Ηλίου και του Ερμή στους Διδύμους στις 21 και 30 αντίστοιχα, επιβεβαιώνει την ανάγκη σου να βρίσκεσαι με κόσμο αυτόν τον καιρό, καθώς σου ανοίγονται καινούριες προοπτικές, αλλά και την περισσότερο συντροφική και συλλογική σου σκέψη και τάση καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά που σου συμβαίνουν είναι ευκολότερα διαχειρίσιμα από κοινού με κάποιον άλλον/άλλους.

  Αιγόκερως

  Ο γάμος, τα παιδιά, άντε ο ερωτικός σου σύντροφος ή κάποια δημιουργική σου ενασχόληση σε βάζουν σε διαδικασία ανακατέματος της ρουτίνας σου μήπως και καταφέρεις να προλάβεις τα πάντα. Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις 13 αρχίζεις έως και να περνάς καλά με την διαδικασία, είτε λόγω γνωριμίας ερωτικού ενδιαφέροντος, είτε λόγω καινούριων προοπτικών. Πάντως ο Ουρανός επίσης στον Ταύρο από τις 15 και για μία επταετία υπόσχεται να αναμορφώσει πλήρως το τοπίο των ερωτικών σου, την σχέση σου με τα παιδιά σου και την δημιουργικότητά σου εν γένει για να ταιριάξουν με τις διαφορετικές σου ανάγκες. Το αποτέλεσμα είναι υψηλό βολτάζ, μεγάλη έμπνευση, συναρπαστικά συμβάντα που αρχικά όμως εμφανίζονται ως ένα ξεβόλεμα στην τσέπη και τις συνήθειες σου. Πρέπει να αποδομήσεις για να κτίσεις εκ νέου. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο εγγυάται ότι τα τεκταινόμενα και οι άνθρωποι που έρχονται τώρα θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις τις προσδοκίες σου από το σχετίζεσθαι, ξεκινώντας με μεγαλύτερη τρυφερότητα και φροντίδα. Η είσοδος του Ηλίου και του Ερμή στους Διδύμους στις 21 και 30 αντίστοιχα σε βοηθούν να γειώσεις την έμπνευση, τον έρωτα, ακόμη και την απελευθέρωση που μπορεί να βιώσεις, μέσα από τις ασχολίες της καθημερινότητάς σου, φτιάχνοντας ένα πιο ανάλαφρο πρόγραμμα.

  Υδροχόος 

  Ως αντίμετρο για την εσωτερική σου αναστάτωση το ρίχνεις έξω, στο φλερτ, την διασκέδαση, σε δημιουργικές ασχολίες, αφιερώνεις ακόμη περισσότερο χρόνο στα παιδιά σου κι όλα αυτά με τις ευλογίες της οικογένειας και με την διευκόλυνση καινούριας γνώσης και γνωριμιών. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο χρησιμεύει για να σε εστιάσει στο σπίτι και στα βαθύτερα ζητούμενα σου με αφορμή την ερωτική σου σχέση. Προετοιμάζει τρόπον τινά για το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ουρανού στο ίδιο ζώδιο στις 15. Ο κυβερνήτης σου θα παραμείνει στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο για μία επταετία και στην διάρκεια της αναμένεται μία ολική αναμόρφωση του οικογενειακού σου πλαισίου και του ότι θεωρείς σπίτι, με αφορμή τις δικές σου προσωπικές αλλαγές. Στο μενού συμπεριλαμβάνεται μετακόμιση, απομάκρυνση από την γονική εστία και φυσικά οποιαδήποτε ανατροπή στο οικογενειακό σου στάτους. Τα όσα συμβαίνουν έχουν χροιά ξεριζώματος κι απελευθέρωσης ταυτόχρονα, οπότε τα συναισθήματα θα είναι ανάμεικτα στην καλύτερη των περιπτώσεων, αν και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι σαφώς θετικό. Προς το παρόν, η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 19 θα δημιουργήσει έναν αντιπερισπασμό από ανάγκες της καθημερινότητας και της ρουτίνας. Το πέρασμα του Ηλίου και του Ερμή στους Διδύμους στις 21 και 30 αντίστοιχα, βοηθά στο αρχικό σοκ καθώς φροντίζει να παραμείνεις επικοινωνιακός, ευρηματικός, ανοιχτός και να παρακολουθήσεις τα όσα σου συμβαίνουν με χιούμορ και με καύσιμο για όλα αυτά τις εξελίξεις στα ερωτικά σου.

  Ιχθύς

  Το σπίτι σου το κάστρο σου στην αρχή του μήνα αφού μεταφέρεις την δράση εντός, καλώντας κόσμο ή περνώντας χρόνο με τον σύντροφό σου, τουλάχιστον έως ότου αποφασίσεις ότι η κατάσταση αυτή δεν σου κάνει ιδιαίτερα. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο στις 13 σε ωθεί να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο και σε ανοίγει σε γνωριμίες και συναντήσεις με πρακτική για σένα διάσταση, είτε μέσα από την σχέση σου, είτε μέσα από την οικογένεια σου. Με το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο στις 15 ανοίγει μία επταετία κατά την οποία θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις την εμπειρία σου για να αναμορφώσεις πλήρως τον τρόπο που σκέφτεσαι, επικοινωνείς και μαθαίνεις, καθώς και τις σχέσεις με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, Εναλλακτικά μπορεί να δεις ότι έχεις συσσωρεύσει κάτω από το χαλί σε ψυχολογικό, σωματικό και επίπεδο σχέσεων, να βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη και να διαρρηγνύει συνδέσεις που έχτισες με αίμα, δάκρια και ιδρώτα αλλά χωρίς ιδιαίτερη πρακτικότητα ή οργάνωση. Προς το παρόν, η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 19 σου εξασφαλίζει την ερωτική προσοχή που χρειάζεσαι και σου φτιάχνει την διάθεση μέσα από μία καινούρια γνωριμία. Ωστόσο ο Ήλιος και ο Ερμής στους Διδύμους από τις 21 και 30 αντίστοιχα, σε επαναφέρουν στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, αυτή την φορά με αφορμή υποθέσεις ρουτίνας αλλά και την επιθυμία σου να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου.

 • Δείτε επίσης...