Στον 41χρονο επιβλήθηκε μεταξύ άλλων απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ο 41χρονος άνδρας που κατηγορούνταν από την 15χρονη ανιψιά και βαπτιστήρα του για ασέλγεια σε βάρος της, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ρόδου.

Στον 41χρονο επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα αλλά και απαγόρευση συναναστροφής με ανήλικα χωρίς την παρουσία άλλου ενήλικα. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη μετά την δικογραφία που σχηματίστηκε τον Αύγουστο του 2021 με βάση τα όσα κατήγγειλε η 15χρονη ανιψιά και πνευματική του κόρη.

Το περιστατικό
Οι καταγγελλόμενες πράξεις, όπως υποστηρίχθηκε, τελέστηκαν το Πάσχα του 2020. Η ανήλικη υποστήριξε ότι πήγε στο νησί για τις γιορτές του Πάσχα τον Απρίλιο του 2020 στο σπίτι του θείου και νονού της και όλα έγιναν ένα βράδυ, πριν την Ανάσταση, και ενώ ήταν στο δωμάτιό του και μαζί τους ήταν και ο εξάδερφός της 14 ετών, γιος της αδερφής του πατέρα της. Σύμφωνα με το κορίτσι, έβλεπαν ταινίες και όταν τελείωσε η πρώτη ο θείος της είπε να βάλουν και δεύτερη. Στη διάρκεια της τελευταίας νύσταξε και κάποια στιγμή ο εξάδελφός της είχε πάει στην τουαλέτα και τότε αντιλήφθηκε, ότι ενώ την είχε πάρει ο ύπνος, ο καταγγελλόμενος είχε σηκώσει την μπλούζα της και την θώπευσε στο στήθος.

ου είπε «τι κάνεις, πας καλά», εκείνος δεν απάντησε και μετά η ανήλικη έφυγε. Τόνισε ότι δεν το είχε πει σε κανένα παρά μόνο σε μια φίλη της όταν γύρισε στη Ρόδο και το καλοκαίρι ενημέρωσε τον πατέρα της.

Η απολογία του 41χρονου
Απολογούμενος χθες ενώπιον της κ. Ανακρίτριας ο 41χρονος, επανέλαβε τα όσα είχε υποστηρίξει και προανακριτικώς, ότι δηλαδή ουδέποτε έμεινε μόνος του με το παιδί σε δωμάτιο και ότι στο σπίτι ήταν κι άλλοι συγγενείς, ενήλικες και ανήλικοι. Την επίμαχη ημέρα έβλεπαν ταινία σε υπολογιστή παρουσία του ανιψιού του.

Αρνείται ότι συνέβη το συμβάν που καταγγέλθηκε και υποστήριξε ότι είτε είναι προϊόν μυθοπλαστίας είτε αν η ανήλικη κοιμόταν είδε κάποιο όνειρο με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγχυση στο μυαλό της μεταξύ της πραγματικότητας και του ονείρου.

Μάλιστα μετά από το υποτιθέμενο συμβάν η ανιψιά του ξαναπήγε για διακοπές στο νησί και έμεινε μαζί τους χωρίς να εκφράσει κάποια δυσαρέσκεια.
Τόνισε μάλιστα ότι δεν θέλει να πιστέψει ότι η καταγγελία έγινε διότι ο πατέρας της ανήλικης έχει κάποια σχέση, γιατί τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα αδέλφια έχουν οικονομικές διενέξεις.

 

Πηγήdikaiologitika.gr