Συστατικά

  • 480 gr φουσίλι
  • 2/3 φλ. έτοιμο ιταλικό dressing σαλάτας
  • 1/2 φλ. σάλτσα πέστο
  • 2 φλ. baby σπανάκι
  • 1 φλ. ρόκα
  • 2 φλ. ψητό κοτόπουλο ξεψαχνισμένο
  • 1/2 φλ. ντοματίνια στη μέση
  • 1/3 φλ. + έξτρα παρμεζάνα
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σούρωσε καλά τα φουσίλι και τοποθέτησέ τα σε ένα μεγάλο μπο.
  • Πρόσθεσε στο μπολ το σπανάκι και τη ρόκα μαζί με το κοτόπουλο, τα ντοματίνια και την παρμεζάνα.
  • Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε το πέστο με το ιταλικό dressing και έπειτα ρίξε το μείγμα στο μπολ με τα ζυμαρικά.
  • Ανακάτεψε καλά τα υλικά και πασπάλισε με το πιπέρι και την έξτρα παρμεζάνα.